Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARTIE FINANCIAR Scamatorii cu bugetul, ROBOR si Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARTIE FINANCIAR Scamatorii cu bugetul, ROBOR si Kovesi

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2019 * Rezervele valutare au scazut usor * Legile senatorului Zamfir au fost declarate neconstitutionale Martie nu a fost numai debutul primaverii, ci si luna in care au fost finalizate cateva obiective economice ce dadeau batai de cap mediului investitional. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a inregistrat domeniul tuestieu.ro, dupa anuntul aparitiei noii carti a lui Klaus Iohannis

Domeniul tuestieu. ro a fost inregistrat, luni, de catre PSD, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cartii EU. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cartii sale, pe.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Klaus Iohannis saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare: Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Klaus Iohannis saluta trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, precizand ca acesta este un un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

Klaus Iohannis se pregateste sa lanseze o noua carte. Ce titlu are aceasta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni pe Facebook ca urmeaza sa lanseze o noua carte. Acesta a postat o fotografie a copertii, impreuna cu mesajul in curand.

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. Seful statului a precizat ca ziua de 8 aprilie va fi cu adevarat una de sarbatoare.

Cum il prinde trecutul pe Klaus Iohannis. Presedintele, scut pentru Lazar in ciuda a ceea ce sustinea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti o declaratie din 2015 a presedintelui Klaus Iohannis, prin care sustineaca fiecare magistrat e atat de independent pe cat alege sa fie si ca.

Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari pe tema justitiei / Programul consultarilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, pe tema situatiei din justitie. Consultarile vor avea loc joi, 11 aprilie, si vineri, 12 aprilie.

MARTIE FINANCIAR / DUPA TREI LUNI DE ZBATERI OUG 114 a fost modificata radical

Dupa trei luni de nemultumiri venite din partea mediului de afaceri, de avertismente de la diverse institutii interne si internationale, de declaratii controversate, presiuni, discutii si negocieri, la finalul lunii martie Guvernul a aprobat proiectul de modificare a OUG 114, care prevedea, printre altele, taxarea activelor bancare in functie ROBOR, plafonarea pretului energiei, precum si alte masuri fiscale in domenii ca telecomunicatiile sau constructiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )