Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum il prinde trecutul pe Klaus Iohannis. Presedintele, scut pentru Lazar in ciuda a ceea ce sustinea

Antena3 Antena3,
Cum il prinde trecutul pe Klaus Iohannis. Presedintele, scut pentru Lazar in ciuda a ceea ce sustinea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti o declaratie din 2015 a presedintelui Klaus Iohannis, prin care sustineaca fiecare magistrat e atat de independent pe cat alege sa fie si ca. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis. Presedintele Senatului cere demiterea lui Augustin Lazar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii transmite o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis prin care ii cere sa ia pozitie publica fata de dezvaluirile din presa conform carora procurorul.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Parlament. Presedintele ar putea trimite documentul prin care va cere mai multe intrebari la referendum

Klaus Iohannis ar putea trimite miercuri catre Parlament scrisoarea prin care va cere mai multe intrebari la Referendum. Presedintele este obligat sa consulte Parlamentul inainte de referendumul din 26.

UPDATE Iohannis anunta temele pentru referendum: interzicerea amnistiei si gratierii pentru coruptie si a OUG-urilor pe infractiuni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari la referendumul care va fi organizat in paralel cu alegerile europarlamentare: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie si interzicerea adoptarii de ordonante de urgenta pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara.

ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai.

KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, un atac dur impotriva PSD si ALDE, in plenul Parlamentului, cu prilejul sedintei solemne in care au fost marcati cei 15 ani de cand tara noastra a devenit membru al NATO. Seful statului a spus ca sunt condamnabile actiunile majoritatii PSD, care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani la adresa statului de drept, risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE. Domnia sa a precizat ca guvernarea PSD a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si diletantismul si vulnerabilizeaza Roma-nia.

Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari pe tema justitiei / Programul consultarilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, pe tema situatiei din justitie. Consultarile vor avea loc joi, 11 aprilie, si vineri, 12 aprilie.

Klaus Iohannis sustine o declaratie la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis va sustine joi o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va face joi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis anunta temele pentru referendum: Interzicerea amnistiei si gratierii pentru corupti si CSM si inalta Curte sa poata contesta ordonantele la CCR

Presedintele Romaniei sustineo declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat ca a trimis scrisoarea la Parlament cu privire la temele dezbatute la referendumul de pe 26 mai. Azi.

PSD a avut o prima reactie dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis referitor la temele referendumului

PSD a avut o prima reactie dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis referitor la temele referendumului. Asa cum a anuntat anterior, PSD nu se va pronunta oficial asupra intrebarilor pentru referendum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )