Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania ar putea ajunge gunoi din cauza masurilor Guvernului

Adevărul Adevărul,
Romania ar putea ajunge gunoi din cauza masurilor Guvernului

Agentia de rating StandardPoors ar putea da Romaniei o veste proasta, in doua saptamani, daca Guvernul nu vine cu masuri pentru a corecta o serie de dezechilibre. Iar daca Executivul da vina pe presedinte ca nu a promulgat bugetul, specialistii spun ca noile taxe introduse prin Ordonanta 114 sunt sursa problemelor. continuă pe Adevărul

nca un ministru paraseste Cabinetul May din cauza Brexit-ului. Numarul demisionarilor ajunge la 14

Conservatorul George Eustice a demisionat din functia de ministru al agriculturii din cauza promisiunii facute de premierul Theresa May parlamentarilor britanici potrivit careia acestia vor putea vota pentru amanarea Brexit-ului in cazul in care nu aproba acordul convenit de ea cu liderii de la Bruxelles.

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 160. Ultima victima este din Dambovita

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 160, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Una dintre femeile care a facut ISTORIE in Statele Unite A MURIT din cauza unei boli cumplite

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza.

Tragedia zilei! A MURIT din cauza unei boli CUMPLITE! S-a stins in spital

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza.

VIDEO Alegeri legislative n Estonia: Un partid eurosceptic ar putea deveni una din principale forte politice

Partidul Poporului Conservator din Estonia EKRE, populist-eurosceptic), formatiune marginalizata de restul partidelor estoniene, ar putea deveni una din principale forte politice de la Tallinn in urma alegerilor legislative care se desfasoara duminica, informeaza agentia The Associated Press, citata de Mediafax.

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

DIN CAUZA BREXIT: inca un ministru paraseste Cabinetul May

Numarul doi la Ministerul britanic al Agriculturii, George Eustice, a demisionat astazi, invocand atitudinea Guvernului, care nu mai exclude o amanare a Brexitului, relateaza Reuters.

Faze tari: Cine confiscat pentru neplata taxelor si vndut la licitatie; Momentul n care zeci de nuntasi au sarit la bataie din cauza muzicii; Razbunarea vacii: un macelar a fost lovit cu piciorul n fata de o vaca moarta

Metoda bizara prin care o femeie a incercat sa atraga barbatii, cu mirosul vaginului. O femeie a incercat un parfum unic care sa o ajute sa atraga barbatii. Tanara a. Trenul care prinde 130 km/h. Yukon Striker este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai inalt, lung si rapid montagne russe din lume. Trenuletul groazei va fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )