Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calculatoarele si autoturismele devin din ce in ce mai raspandite in Romania. Sunt si gospodarii care nu-si permit

Hotnews Hotnews,
 Calculatoarele si autoturismele devin din ce in ce mai raspandite in Romania. Sunt si gospodarii care nu-si permit

Traiul decent este legat, printre altele, de bunurile de folosinta indelungata, atat electrocasnice cat si electronice. Fata de 2018, in anul urmator se vad modificari in privinta detinerii unor astfel de bunuri, pe ansamblul gospodariilor. Totusi, exista inca discrepante la nivelul gospodariilor, daca sunt impartite pe categorii. Unele dintre ele nu-si permit anumite bunuri, mai ales daca ne uitam in statistica si vedem ca peste o treime dintre gospodarii 34,1%) afirma ca suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care declara o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 77,2% din totalul gospodariilor. continuă pe Hotnews

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

PSD face anuntul soc. Ce se intampla din 2021 in Romania. Va fi groaznic

Anunt soc din partea Partidului Social Democrat! Ce se va intampla din 2021 in Romania intrece orice imaginatie. Declaratiile lui Marcel Ciolacu sunt ingrijoratoare. PSD a dezvaluit ce se intampla din 2021 in Romania Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care avertizeaza asupra ce se va intampla din punct .

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

Restrictii din nou in Romania. E oficial, anuntul de ultima ora al autoritatilor

Noi restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial noile reguli pe care trebuie sa le respecte cetatenii. Restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial Autoritatile au anuntat oficial faptul ca reintroduc restrictii in doua dintre localitatile care s-au indicat a fi foarte afectate de virus. Mai exact, este vorba despre localitatile Spermezeu si Sieut. Consiliul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )