Libnet.ro
UNICEF

15:30

Finantele au stabilit configuratia pentru aparatele de marcat din automatele care vand produse alimentare, dulciuri, bauturi

Hotnews Hotnews,
 Finantele au stabilit configuratia pentru aparatele de marcat din automatele care vand produse alimentare, dulciuri, bauturi

Ministerul Finantelor Publice MFP) a pregatit un proiect de Hotarare prin care a fost stabilita configuratia si caracteristicile tehnice si functionale ale aparatelor de marcat electronice fiscale integrate in echipamente de tipul automatelor comerciale ce functioneaza pe baza de plati cu cardul, precum si de acceptatoare de bancnote sau monede, in vederea testarii si avizarii acestora de catre ICI Bucuresti. continuă pe Hotnews

UE anunta un sprijin de urgenta pentru partenerii sai din Balcanii de Vest in lupta impotriva Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni un sprijin imediat pentru Balcanii de Vest in suma de pana la 38 de milioane de euro pentru ca statele din regiune sa faca fata situatiei de urgenta din domeniul sanatatii cauzate de coronavirus, informeaza un comunicat al Reprezentantei CE in Romania.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au.

Actorul Stefan Sileanu a murit la varsta de 80 de ani. A fost cunoscut pentru rolul principal din Vlad Tepes

Actorul Stefan Sileanu, cunoscut publicului pentru rolul principal din filmul Vlad Tepes 1979), a murit la varsta de 80 de ani, dupa ce a suferit un infarct sambata, a declarat fiica sa Ana Sileanu, potrivit.

Doneaza pentru sectiile indispensabile din spitale. Este esential sa ramana necontaminate

Cel mai negru scenariu ar fi ca virusul sa patrunda in spitale. Medici inimosi incearca, prin propriile puteri, sa ridice standardul cat mai sus. E nevoie de contributii rapide, pentru a fi comandate imediat echipamentele care mai sunt in stocuri.

CORONAVIRUS |Polonia legifereaza votul prin corespondenta pentru alegerile prezidentiale din 10 mai

Pandemia de coronavirus a determinat modificari importante in sistemul politic din Polonia, unde parlamentarii au decis sa nu amane alegerile prezidentiale din mai, insa au introdus votul prin corespondenta.

PENTRU ATENUAREA DATORIILOR DIN TIMPUL PANDEMIEI Banca Mondiala finalizeaza un pachet de 160 miliarde de dolari

Board-ul Bancii Mondiale finalizeaza un pachet menit sa atenueze povara datoriilor in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), de pana la 160 miliarde de dolari, pentru urmatoarele 15 luni, a anuntat joi presedintele institutiei financiare, David Malpass.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )