Libnet.ro
UNICEF

05:15

Normele de aplicare la Noua Casa, pe masa Guvernului Care sunt conditiile pentru obtinerea finantarii

Hotnews Hotnews,
 Normele de aplicare la Noua Casa, pe masa Guvernului Care sunt conditiile pentru obtinerea finantarii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri normele metodologice de aplicare a OUG privind programul Noua Casa. Potrivit actului normativ, procentele de garantare din partea statului vor fi stabilite la maximum 50% pentru oricare tip de locuinta, in cazul in care valoarea finantarii este pana 70. 000 EUR, echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare si de maximum 60% pentru locuintele noi sau consolidate la care valoarea finantarii este cuprinsa intre 70. 001 si 140. 000 euro echivalent lei la cursul BNR valabil la data incheierii promisiunii bilaterale de vanzare. continuă pe Hotnews

Normele pentru Noua Casa, pe masa Guvernului

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta, unul din proiectele regasite pe ordinea de zi fiind normele de aplicare a programului Noua Casa.

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Guvernul a aprobat normele de aplicare ale programului Noua Casa

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat ca Executivul a aprobat normele de aplicare ale programului Noua Casa, care va deveni disponibil dupa ce normele vor fi publicate in Monitorul Oficial. Pana la finalul anului, pentru acest program este disponibil un plafon de aproximativ 1,6 miliarde de lei.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Medicul Virgil Musta: O zi de spitalizare poate salva viata unui pacient cu COVID-19 in cateva ore, boala poate evolua catre o forma severa. Care sunt semnele

O zi de spitalizare le poate salva viata pacientilor diagnosticati cu COVID-19, pentru ca exista pericolul ca, in doar cateva ore, boala sa evolueze catre o forma severa, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului COVID din Timisoara, care explica si care sunt semnele ce arata ca boala poate evolua spre o forma grava.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august 2020. Care sunt valutele pentru azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar pentru azi, 19 august. Care sunt cotatiile pentru miercuri si cat este Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru ziua de miercuri, 19 august. Noile cotatii ale .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Horoscop zodii 2020. Care sunt marile probleme: ce slabiciuni au leii si fecioarele

Fiecare are o parte sensibila, iar astrologii au dezvaluit care sunt slabiciunile nativilor. Horoscop zodii 2020. Iata ce te face vulnerabil! Horoscop BERBEC Esti cel mai nerabdator din intreg zodiacul, iar cei din jur vor profita de acest punct slab cu fiecare ocazie. Acesta este motivul pentru care astrologii iti recomanda sa te impacientezi mai .

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

inghetata delicioasa si sanatoasa, facuta in casa. 3 retete care nu dau gres

Va propunem pentru astazi trei retete de inghetata facuta in casa. Retetele sunt luate de la anumite vedete de la noi, astfel ca sunt doar pe baza de ingrediente naturale. De asemenea, pe cat sunt de delicioase, retetele sunt foarte simplu de preparat. Retete delicioase si sanatoase de inghetata facuta in casa. 3 variante care .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )