Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Guvernul francez va dezvalui astazi un plan de stimulare in valoare de 100 de miliarde de euro pentru a reduce impactul economic al crizei coronavirusului in urmatorii doi ani, urmand a aloca sume consistente pentru investitii publice, subventii si reduceri de taxe. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax.

100 de miliarde de euro pentru relansarea economiei Frantei. Ce sectoare au nevoie imediata de ajutor

Guvernul francez va demara un plan de stimulare a economiei, in valoare de 100 de miliarde de euro, in incercarea de a reduce impactul economic al crizei generate de COVID-19. Sume mari vor fi distribuite pentru in.

LA FINALUL LUNII AUGUST FATA DE SFARSITUL LUI IULIE Rezervele valutare la BNR au scazut la 35,768 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35,768 miliarde euro, la finalul lunii trecute, fata de 36,249 miliarde euro la 31 iulie 2020, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in .

Turist, amendat cu 1.000 de euro pentru ce avea in bagaj. Politistii nici nu au stat la discutii cu el

Un turist a fost amendat cu 1000 de euro dupa ce din bagaje i-a fost confiscat suvenirul pe care il luase de pe insula italiana, Sardinia. Politistii l-au amendat cu 1000 de euro pentru ce avea in bagaj Turistul de origine franceza, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost verificat pe aeroportul din .

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

Guvernul aloca 2 miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de accesare a fondurilor europene

Guvernul a aprobat luni acordarea a doua miliarde de lei pentru pregatirea proiectelor de atragere a fondurilor europene in perioada 2021 - 2027, suma care va fi decontata de Uniunea Europeana, a declarat luni ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, intr-un briefing de presa sustinut la finalul sedintei Executivului.

Sprijin pentru Romania. Comisia Europeana a aprobat investitii de aproape 1,5 miliarde de euro pentru lucrari de infrastructura si pentru imbunatatirea capacitatii de raspuns in caz de dezastre

Comisia Europeana anunta ca a aprobat o investitie de 875,5 milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru prima etapa de constructie a autostrazii Sibiu - Pitesti. De asemenea, executivul comunitar si-a dat.

Ce firme apeleaza la factoring in Romania. Totalul creantelor gestionate a depasit 2,25 miliarde Euro

Totalul creantelor gestionate prin factoring in Romania depaseste 2,25 miliarde de euro, potrivit Asociatiei Romana de Factoring ARF). Volumele realizate de sectorul FMCG au cea mai mare pondere din total, de aproximativ 24%, in valoare absoluta insemnand peste 431 milioane de euro.

CHELTUIELI BUGETARE NOI 13 miliarde lei pentru majorarea pensiilor si alocatiilor

In cazul in care CCR va da dreptate Parlamentului privind dublarea alocatiilor, cheltuielile publice vor creste cu inca 16 miliarde lei Prima zi de toamna a adus intrarea in vigoare a dispozitiilor legale privind majorarea cu 14% a valorii punctului de pensie si cu 20% a alocatiilor pentru copii. Conform datelor Casei Nationale de Pensii Publice, aproximativ 5 milioane de persoane varstnice primesc lunar, in medie, 1340 lei cu titlu de pensie. Prin ordonanta de rectificare bugetara din 14 august, punctul de pensie creste cu 177 de lei, de la 1265 la 1442 de lei, iar pensia minima garantata creste si ea cu 96 de lei, de la 704 la 800 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )