Libnet.ro
UNICEF

05:45

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Romanii vor sa manance bio, dar foarte putini stiu de fapt ce inseamna

Trei sferturi dintre romani inteleg prin agricultura bioecologica produsele sanatoase, fara aditivi sau chimicale. Chiar mai multi dintre respondenti, 77,79%, spun ca ei cumpara produse bioecologice, fara a sti, de fapt, daca aceste sunt certificate ca atare.

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax.

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au .

Stirile ProTV: Diferenta dintre bio, eco si natural. Capcana in care pica tot mai multi romani

Bio, eco sau natural? Este una dintre intrebarile care ii macina pe romanii bombardati cu informatii, in piete si magazine, despre hrana sanatoasa.

Romanii vor avea si mai multe zile libere. Ce pregateste guvernul

Ministerul Muncii a pregatit un nou act legislativ care prevede extinderea concediilor de odihna pentru anumiti angajati. Noua hotarare prevede ca angajatii cu peste 10 ani de vechime in munca sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )