Libnet.ro
UNICEF

07:30

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor

Adevărul Adevărul,
ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor, anuntand ca a inlocuit facilitatile acordate clientilor persoane fizice si juridice. continuă pe Adevărul

ING a inlocuit schema proprie pentru amanarea ratelor cu prevederile OUG 37

Schema de amanare a platii ratelor la credite anuntata de ING Bank pe 17 martie va fi inlocuita de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 372020, care prevaleaza si care prevede conditii mai favorabile clientilor, informeaza ING Bank intr-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Decizii pripite sau urgente reale? in 4 zile a fost record de cereri pentru amanarea ratelor

Guvernul a creat cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa-si poata solicita amanarea platii ratelor la banca. Si multi au luat cu asalt bancile. Guvernul le-a.

Amendamentele Ordonantei pentru amanarea ratelor au trecut de Senat

Citu a anuntat infiintarea unei platforme digitale pentru depunerea reclamatiilor in cazul in care debitorii sunt refuzati de banci Amendamentele aduse de social-democrati la Ordonanta care amana ratele bancare au trecut, ieri, de Senat, fiind adoptate in sedinta plenului, dupa cum ne-a spus senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir. Modificarile propuse fusesera votate, marti, de senatorii din Comisia Economica.

Toti cei cu cont bancar trebuie sa stie: o banca a rezolvat cea mai mare problema cu amanarea ratelor

Guvernul a dat o ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Totusi, marea problema a fost dobanda la dobanda, adica risti sa platesti mai mult daca amani. Banca Transilvania a.

ING, anunt pentru toti clientii: ce se intampla cu amanarea ratelor

ING Bank vine cu un anunt pentru toti clientii afectati de pandemia de coronavirus. Banca face precizari legate de posibilitatea amanarii ratelor, adoptata prin OUG. ING Bank vine cu.

ING Bank anunta noua modalitate prin care clientii isi pot amana ratele

ING Bank anunta noua modalitate prin care clientii bancii pot solicita amanarea ratelor in conformitate cu prevederile OUG 372020.

Specialisti: romanii trebuie sa evite amanarea ratelor, mai tarziu vor plati mai mult

Amanarea ratelor nu e solutie pentru toata lumea, ne avertizeaza specialistii, chiar daca acum pare o varianta pentru cei care trec prin reduceri de salarii sau au o perioada financiara dificila.

Ministerul Finantelor asteapta sesizari legate de amanarea ratelor

In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar -bancara, formularul pentru sesizari legate de amanarea ratelor la credite acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare este disponibil pe site-ul: https:aici. gov. ro.

Tariceanu, despre OUG pentru amanarea alegerilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu critica, miercuri, OUG pentru amanarea alegerilor si posi.

Ce se intampla cand ceri amanarea ratelor la ING Bank si ce spune legea

ING e una dintre primele banci care au fost de acord, individual, sa accepte amanarea platii unor rate in urma unor solutii gasite cu clienti. Lucrurile s-au schimbat, insa, dupa ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )