Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

Adevărul Adevărul,
De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

In timp ce retailerii americani si majoritatea celor europeni sarbatoresc cel mai bun sezon de vanzari din ultimii ani exista si un brand renumit care nu le tine isonul. HM sarbatoreste 70 de ani de la fondare, dar si cel mai sever declin in fata unor rivali mult mai agili. continuă pe Adevărul

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta

Gastronomika e unul locurile si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina cu vita de vie si cu pisici, si toate acestea in aproape de centrul Bucurestiului, pe la Piata Gemeni, unde cu greu.

Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

Specialistii sud-coreeni in securitate cibernetica au descoperit, recent, o vulnerabilitate intr-unul dintre cele mai utilizate softuri la nivel mondial. Este vorba de plugin-ul Flash Player de la Adobe, ai carui.

Descoperiti. Lupta pentru trei dintre cele mai mari averi

Andreea Sava a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Descoperiti, razboiul pe averile colosale a trei politicieni celebrii. Vestea mortii lui Veristoy Attila a provocat soc pe scena.

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 2006, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Una dintre cele mai vechi rute feroviare din Romania se inchide definitiv

Dupa o istorie de 130 de ani, calea ferata Hunedoara-Simeria nu va mai avea calatori. De la 1 martie, trenurile Regio care circulau pe ruta Hunedoara Simeria vor fi retrase de CFR. in ultima luna si gara.

BBC despre Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti: Cum o revolutie violenta a dat nastere unei marci globale

Pe masura ce gloantele suierau pe strazi si gazul lacrimogen se invartea prin aer ca o ceata toxica, Florin si Mariuca Talpes stiau ca viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Asa incepe povestea companiei Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti, dupa cum scrie publicatia BBC.

BBC, despre Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti: Cum a dat nastere o revolutie violenta unei marci globale

Pe masura ce gloantele suierau pe strazi si gazul lacrimogen se invartea prin aer ca o ceata toxica, Florin si Mariuca Talpes stiau ca viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Asa incepe povestea companiei Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti, dupa cum scrie publicatia BBC.

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri Nokia ar putea fi relansat luna aceasta. iti mai amintesti de 8800 Sirocco?

Inca de cand au preluat brandul Nokia de la Microsoft, finlandezii de la HMD Global au mizat destul de mult pe nostalgia fanilor celebrelor telefoane din trecut. Pentru a marca revenirea marcii, acestia au lansat Nokia 3310, totul fiind gandit ca o cascadorie de PR. Se pare ca nu a fost doar un caz izolat.

Bucata uriasa din zidul cetatii medievale Sighisoara, prabusita in timpul noptii. Cum se degradeaza unul dintre cele mai importante monumente din Romania

O portiune de 4,6 metri din zidul de incinta al cetatii medievale din Sighisoara s-a prabusit. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )