Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor, anunt de ultima ora: Pentru ce datorii vor fi blocate conturile persoanelor fizice si juridice

B1 B1,
Ministerul Finantelor, anunt de ultima ora: Pentru ce datorii vor fi blocate conturile persoanelor fizice si juridice

Ministerul Finantelor promite ca nu mai blocheaza conturile pentru datorii mai mici de 1. 500 de lei in cazul persoanelor fizice, respectiv 10. 000 in cazul firmelor mici, potrivit digi24. ro. in acest sens,. continuă pe B1

Timmermans, mesaj de ultima ora pentru Romania: Nu diminuati lupta impotriva coruptiei!

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a declarat, miercuri, pentru Antena 3, ca nu trebuie adoptata legislatia care sa modifice cadrul legal pentru lupta impotriva coruptiei. Am scris o.

Anunt de ultima ora: Vezi ce se intampla cu PREMIILE de la LOTO 6/49! E nebunie TOTALA

Fondul de castiguri al categoriei I la Loto 6/49 va fi suplimentat cu 1. 000 lei ,pentru urmatoarele doua extrageri joi si duminica), in urma castigarii premiului la aceasta categorie, a anuntat Loteria.

Romania va avea un nou parc de aventura! Anunt de ultima ora facut de ministrul Turismului

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a anuntat parafarea contractului de finantare pentru constructia unui parc de aventura in orasul Borsec, judetul Harghita, in valoare de peste 5 milioane de lei, potrivit.

Ministrul Finantelor, anunt despre taxele romanilor. Ce se intampla, incepand de anul viitor

E campanie electorala, iar politicienii insista cu anuntarea unor masuri mai mult sau mai putin populiste. Ultimele declaratii vin de la ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si se refera la taxele pe proprietate. Ministrul Finantelor,Eugen Teodorovici, a venit cu explicatii legate de anuntul lui Liviu Dragnea, potrivit caruia se analizeaza posibilitatea inghetarii taxelor pe proprietate. Liderul [] .

ULTIMA ORA! Ei sunt ROMANII ce vor primi 400 de lei in plus, la PENSIE! VEZI AICI daca esti pe LISTA!

Vesti execelente pentru pensionarii din Romania! Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat ca vor creste pensiile. Marius Budai vine cu o veste excelenta pentru pensionarii din Romania care asteapta.

Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, miercuri, ca s-ar putea intalni cu omologul sau american Donald Trump in marja summitului G20 din Japonia, dar a precizat ca este dispus sa aiba.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Cresterea economica este de 5%. Realitatea este cea publicata de catre INS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizatca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an esteuna corecta. Potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Fiul lui Radu Mazare a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, care sunt conditiile in care doarme tatal sau. Raducu spune ca tatal sau este intr-o stare buna, atat fizic cat si moral, dar nu inte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )