Libnet.ro
UNICEF

10:45

Amenzi mai mari pentru cei care nu combat ambrozia

Adevărul Adevărul,
Amenzi mai mari pentru cei care nu combat ambrozia

Nivelul amenzilor minime pentru persoanele fizice sau firmele care nu iau masuri pentru evitarea instalarii si raspandirii ambroziei si eliminarea prezentei acesteia pe terenurile intravilane sau extravilane s-au majorat de sambata, conform celei mai recente legi publicate in Monitorul Oficial, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Noi reguli in Grecia: Amenda uriasa pentru cei care nu poarta masca in magazine! Cam cat o noapte de cazare la un hotel de lux

De sambata, mastile de protectie au devenit obligatorie in magazine, mai ales in supermarketuri. Guvernul de la Atena a anuntat ca cei care incalca aceasta regula vor fi aspru amendati.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

Amenzi de la 1.000 de lei la 5.000 de lei pentru romanii care fac asta. Legea a intrat in vigoare chiar astazi

Vesti rele de la autoritati! Acestia au dat o noua lege care a intrat deja in vigoare. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta Autoritatile au facut anuntul. O noua lege a .

Romanii cauta vile, in criza. Confortul si spatiile de locuit mai mari castiga teren in detrimentul locatiei

Apetitul pentru achizitia de locuinte ramane ridicat, chiar si in criza: unul din trei potentiali clienti cauta vila, confortul si spatiile de locuit mai mari castiga teren in detrimentul locatiei, iar parcurile, gradinile si terasele sunt un must .

Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Mai multi clienti ING acuza aceasta banca i-a contactat pentru a-i intreba din ce traiesc si de unde au bani in conturi. Ei au refuzat sa raspunda intrebarilor, astfel ca s-au trezit cu conturile inchise. Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar De asemenea, unul dintre ei mai spune ca a fost .

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )