Libnet.ro
UNICEF

08:00

Patronii Dedeman cumpara una dintre cele mai vechi fabrici din Romania, aflata in lichidare

Adevărul Adevărul,
Patronii Dedeman cumpara una dintre cele mai vechi fabrici din Romania, aflata in lichidare

Grupul Dedeman, controlat de antreprenorii bacauani Dragos si Adrian Paval, face ultimii pasi catre preluarea uneia dintre cele mai vechi fabrici din Romania, acolo unde ar urma sa fie dezvoltat un hub de business. continuă pe Adevărul

Marele anunt a fost facut! Da, este vorba despre una dintre cele mai CELEBRE cantarete din Romania! Uite IMAGINILE (FOTO)

Bucurie mare in familia Giuliei Anghelescu si a lui Vlad Huidu! Acestiaau devenit parinti spirituali pentru niste buni prieteni! iI BAGA PE TOTI iN BOALA! ANDREEA MANTEA, COMPLET.

Unele dintre cele mai mari banci din lume lanseaza criptomonede anul viitor: la ce le vor folosi si cum va functiona sistemul

Treisprezece dintre cele mai mari banci din lume se pregatesc sa lanseze in 2020 versiuni digitale pentru cele mai populare valute la nivel global. Mutarea are loc dupa mai multi ani de studii care i-au convins in legatura cu potentialul pe care il are.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste. isi gasesc cu greu jumatatea

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare. Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba.

Interzis pentru turisti cu masina pe Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase trasee din tara. Care este cauza inchiderii circulatiei FOTO

Chiar daca a venit vara calendaristica, iar zapada s-a topit complet pe DJ 713 Dichiu Piatra Arsa, turistii nu se pot bucura de drumul cunoscut sub numele de Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase din tara, pentru este tot inchis circulatiei.

Fondurile din Pilonul II de pensii private din Romania au unele dintre cele mai bune randamente din lume

Pilonul II de pensii private, rezultatul unei reforme curajoase si necesare a sistemului de pensii intreprinsa de Romania in 2008, a generat mult interes mediatic in ultima perioada. Publicul larg cunoaste prea putine lucruri insa despre performantele.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Termometrul

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cit e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si zice: -.

Gamerii fac pana la 50.000 $ pe ora din jocuri video transmise live: Topul celor mai populari gameri de pe Twitch

Serviciul de streaming live a continutului video legat de jocuri video a Amazon 8213; Twitch 8213; a devenit una dintre cele mai importante platforme din industrie. Sumele de bani implicate sunt surprinzatoare: cei mai buni gameri profesionisti fac pana si 50. 000 de dolari pe ora.

VIDEO Probleme pe cea mai frumoasa sosea din Muntii Orastiei. Cum arata noul drum care leaga cetatile dacice

Au fost alunecari de teren in mai multe locuri pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din muntii Orastiei, care urca la aproape 1. 000 de metri, in tinutul cetatilor dacice.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

Expresii romanesti si semnificatii. De unde vine si ce inseamna mai catolic decat Papa

Expresii romanesti si semnificatii. Romanii folosesc in vorbirea de zi cu zi tot felul de expresii pentru a scoate in evidenta anumite lucruri. Ne ajuta folclorul, care este o sursa infinita de inspiratie, dar una dintre cele mai des folosite expresii de catre romani este mai catolic decat Papa, care provine din limba germana. De [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )