Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

B1 B1,
Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

BOALA l-a pus la pamant! ANUNTUL TRIST despre milionarul Cristian Tantareanu a fost facut: De aici, la Bellu

In 2018, excentricul milionar soca lumea atunci cand anunta ca boala grea de care a suferit in trecut a recidivat. Dupa cateva zile, Cristian Tantareanu a spus ca totul a fost o gluma, iar.

DigiSport: Catalin Morosanu l-a spulberat pe colosul Daniel Sam. Anuntul total neasteptat facut dupa meci

Catalin Morosanu 34 de ani) si-a luat revansa in fata lui Daniel Sam, pe care l-a invins in gala de la Cluj. Moartea din Carpati le-a dat emotii spectatorilor chiar in prima repriza, cand britanicul de aproape 2 metri si 123 de kilograme l-a pus la podea pe roman cu un genunchi direct in plex.

Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Andrei Ionut Cocirlau, fost elev al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt, a castigat un proces intentat scolii, inspectoratului si ministerului in 2016. Cocirlau a contestat atunci mutarea sa disciplinara la o alta unitate de invatamant, potrivit realitateadeolt. net.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )