Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiu pentru sprijinarea antreprenoriatului. Topul celor mai bune firme din Capitala

Antena3 Antena3,
Premiu pentru sprijinarea antreprenoriatului. Topul celor mai bune firme din Capitala

Emisiunea Income a fost premiata pentru sprijinirea antreprenoriatului autohton in cadrul galei Topul firmelor organizate de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Si Antena Group a primit un. continuă pe Antena3

Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

Global Firepower a publicat topul celor mai puternice armate din lume. Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit studiului, transmite Rador.

Business report: Topul celor mai mari exportatori ai Romaniei in 2019: primii cinci au adus mai putini bani in tara fata de anul trecut; Durata de munca asteptata in Romania sub nivelul din anul 2000

CFR Calatori lanseaza licitatie pentru trenuri diesel noi si se asteapta sa primeasca 90% din ramele electrice cumparate de ARF. CFR Calatori lanseaza licitatie pentru achizitia de automotoare diesel noi si ar urma sa. Cat costa facilitatile de lux din proiectele rezidentiale noi. De regula, cele mai comune facilitati si servicii oferite de catre dezvoltatorii imobiliari in cadrul proiectelor de locuinte sunt.

Business report: Upgrade-ul motoarelor Diesel Euro 5 - o afacere de sute de milioane de euro; Topul celor mai valoroase 25 de banci din lume; Studiu: Romanii au incredere in banii cash si prefera plata facturilor in numerar

Pretul medicamentelor - folosit ca protectie sociala. Taxa clawback si revizuirea preturilor au transformat piata in una ostila producatorilor. Urmeaza o noua scumpire a energiei electrice? Limita de pret pentru energia vanduta in piata de echilibrare creste dramatic.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune decat cele de la Apple

Atunci cand vine vorba de smartphone-uri, Apple si Samsung se numara printre cele mai populare branduri de pe aceasta piata. Ambele companii au lansat telefoane anul acesta si fiecare dintre.

Reteta celor mai gustosi mititei. Ce fel de carne se combina, ce condimente sunt necesare si cata supa pentru framantat

Cei mai buni mititei pot fi gatiti si acasa, dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pasii prepararii ii gasim in lucrarea gastronomiei romanesti - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). Autorul ne invata ce condimente dau savoare preparatului, dar si din ce carne se foloseste.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )