Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Adevărul Adevărul,
Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1,6% dintre microintreprinderi si 4,3% din intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii. continuă pe Adevărul

Sub 5% dintre microintreprinderi si intreprinderile mici au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1. 6% dintre microintreprinderi si 4. 3% dintre intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii, arata unul dintre cele mai recente studiimedicale. De asemenea, copiii par mai putin susceptibili de a.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

PREMIERUL MOLDOVEI: Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Premierul Republicii Moldova, Ioan Chicu, a avut vineri o iesire fara precedent la adresa Romaniei, pe care a acuzat-o ca e cea mai corupta tara din Europa. El a continuat cu critici legate de gestiunea coronavirusului si a scris pe Facebook ca doar judetul Suceava are un numar de infectati cu COVID 19 cat jumate din numarul de bolnavi inregistrati in toata Republica Moldova.

Premierul Republicii Moldova spune ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa Donatia trimisa cetatenilor din stanga Prutului fusese intampinata si ea cu reactii controversate de oficialii de la Chisinau

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a continuat sirul declaratiilor provocatoare la adresa Bucurestiului, vineri, cand a afirmat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa. Mai mult decat.

Bugetul de aparare al Chinei - cea mai mica apreciere din ultimii 30 de ani

Bugetul de aparare al Chinei va avea, in acest an, cea mai slaba crestere din ultimii 30 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus.

Vestile bune continua sa vina din Spania: mai putin de 50 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Guvernul vrea sa introduca un venit nimim

Spania a inregistrat 48 de morti din cauza covid-19, un bilant mai mic de 50 de decese - pentru prima oara de la 16 martie -, relateaza Reuters.

OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )