Libnet.ro
UNICEF

21:00

OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Un al doilea val de Covid-19, din ce in ce mai putin probabil - considera OMS

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

OMS: Este posibil sa nu mai vina un al doilea val major de coronavirus

Modelele analizate de specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

SUA: Presedintele Trump sustine ca nu va mai inchide tara in cazul unui al doilea val al epidemiei COVID-19

Presedintele Donald Trump a declarat joi ca daca un al doilea val al epidemiei noului coronavirus va afecta din nou Statele Unite nu va mai incerca sa inchida din nou tara, informeaza dpa, citata de Agerpres. Vom stinge focarele, nu vom inchide tara, vom stinge focul, a sustinut Trump referindu-se la eventualitatea unui al doilea val al epidemiei COVID-19. Fie ca este vorba de taciuni, fie ca sunt flacari, le vom stinge, a adaugat presedintele american in timpul unei vizite la fabrica de automobile Ford din Ypsilanti, in vestul statului Michigan.

SUA |Donald Trump declara ca nu va inchide tara in cazul unui al doilea val al pandemiei de coronavirus. Vom stinge focul (VIDEO)

Presedintele a declarat joi ca nu va inchide tara in cazul in care Statele Unite ale Americi se vor confrunta cu un al doilea val de infectari cu noul coronavirus. acesta este increzator ca vor putea.

Business report: Programul IMMInvest la zi. Tudor Coman are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. Programul oficial de convergenta 2020. Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Programul IMMInvest la zi: 582 de companii au primit finantare in valoare totala de 500 mil. lei * Programator de la 15 ani. Tudor Coman, are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. * Programul oficial de convergenta 2020: Deficit bugetar de 6,7%, contractie economica de 14,4% in T2. * Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum * Carantina totala nu mai e privita ca o solutie in fata unui al doilea val al pandemiei.

Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii, arata unul dintre cele mai recente studiimedicale. De asemenea, copiii par mai putin susceptibili de a.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

OMS, nou avertisment privind al doilea val al pandemiei de COVID-19: S-ar putea ca virusul sa nu dispara niciodata

Pe masura ce guvernele din intreaga lume au adoptat masuri de relaxare a restrictiilor, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat ca exista posibilitatea ca noul coronavirus sa nu poata.

Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1,6% dintre microintreprinderi si 4,3% din intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

Simptom mai putin cunoscut al infectiei cu COVID-19. Avertismentul medicilor

Pe masura ce invatam tot mai multe despre pandemie, devine clar ca simptomele noului coronavirus nu doar variaza mult de la persoana la persoana, dar sunt diferite fata de ce se stia la inceput.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )