Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila aduce vesti bune pentru antreprenorii romani - VIDEO

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila aduce vesti bune pentru antreprenorii romani - VIDEO

Vioria Dancila a sustinut un discurs la lansarea lucrarii Carta Alba a IMM-urilor din Romania. Facem progrese in procesul de digitalizare a serviciilor publice, prin proiecte finantate de la buget si din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pentru Cotroceni

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Ar avea sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Are sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Premierul Viorica Dancila este candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, au decis social-democratii in sedinta Biroului Permanent National. Au votat impotriva doar doi pesedisti - Paul Stanescu si Dumitru Buzatu.

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )