Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Antena3 Antena3,
Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie, trebuie sa cautati in oferta eMAG de astazi. Iata cateva oferte pe care sa le urmariti:.

Cele mai bune retete de prajituri cu mere pentru aceasta toamna

Merele sunt cele mai consumate fructe, mai ales in perioada de toamna. Delicioasele fructe pot fi folosite si la prepararea a zeci de prajituri si placinte.

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul KINOdiseea, editia a XI-a

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in.

EUROSTAT Romania - printre tarile cu cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, in septembrie

Romania, Slovacia si Ungaria au inregistrat, in septembrie, cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Mituri despre cancer: Adevarat si fals despre cele mai raspandite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afectiuni, poate fi invins daca este depistat timpuriu. Pentru ca de-a lungul timpului au aparut o multime de mituri despre cancer, este bine sa stim ce este adevarat si ce nu.

Cum afli unde sunt cele mai mici preturi din zona ta. Consiliul Concurentei a pregatit aplicatia care te ajuta. Cum o folosesti

A aparut aplicatia care ii ajuta pe romani sa compare preturile din toate magazinele si sa il gaseasca pe cel mai mic. Consiliul Concurentei se afla in spatele acestui proiect si a lansat aplicatia care cu siguranta va fi regasita drept foarte folositoare. Cum afli unde sunt cele mai mici preturi din zona ta Aplicatia .

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )