Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie, trebuie sa cautati in oferta eMAG de astazi. Iata cateva oferte pe care sa le urmariti:. continuă pe Antena3

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Cum recunosti casa unui scotian ? Este singura care are hartie igienica la uscat

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan scotienii. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume despre acestia.

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul KINOdiseea, editia a XI-a

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Mituri despre cancer: Adevarat si fals despre cele mai raspandite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afectiuni, poate fi invins daca este depistat timpuriu. Pentru ca de-a lungul timpului au aparut o multime de mituri despre cancer, este bine sa stim ce este adevarat si ce nu.

Cum afli unde sunt cele mai mici preturi din zona ta. Consiliul Concurentei a pregatit aplicatia care te ajuta. Cum o folosesti

A aparut aplicatia care ii ajuta pe romani sa compare preturile din toate magazinele si sa il gaseasca pe cel mai mic. Consiliul Concurentei se afla in spatele acestui proiect si a lansat aplicatia care cu siguranta va fi regasita drept foarte folositoare. Cum afli unde sunt cele mai mici preturi din zona ta Aplicatia .

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )