Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pot sau nu sa fie deconectati romanii care nu si-au schimbat furnizorul de energie electrica? Pozitia oficiala a furnizorilor

Adevărul Adevărul,
Pot sau nu sa fie deconectati romanii care nu si-au schimbat furnizorul de energie electrica? Pozitia oficiala a furnizorilor

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFER) au explicat joi, intr-o intalnire online, ce se intampla de la 1 ianuarie cu consumatorii care nu au optat inca pentru schimbarea furnizorului, in contextul liberalizarii pietei de energie electrica. continuă pe Adevărul

Romanii care vin din Italia de sarbatori nu mai trebuie sa stea in carantina

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in izolare. De pe lista tarilor cu risc epidemiologic a fost scoasa Italia, romanii care se intorc in tara de sarbatori nu mai sunt obligati sa stea in carantina sau izolare. Autoritatile precizeaza ca masura se aplica imediat.

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta, pe hartie sau in format electronic, in limba romana si in limba engleza. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, sustine ca acesta nu este un pasaport epidemiologic, ci un document medico-legal in care se va preciza seria si lotul vaccinului, precum si alte date tehnice.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru COVID

Autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Malta, in contextul pandemiei de COVID-19, iar Romania a fost inclusa pe lista statelorzonelor cu cod portocaliu. Astfel, romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru SARS-CoV-2.

Romanii care vor primi si 8.000 de lei pe luna pentru acest job. Ce trebuie sa faci daca vrei sa-i primesti

La nivelul Consiliilor judetene si al Capitalei, se vor demara noi actiuni de recensamant al populatiei. Au trecut aproape zece ani de la ultimul recensamant facut in Bucuresti, dar si la nivel national. Noua actiune va avea loc anul viitor, iar asta implica personal recenzor. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc, daca sunteti in .

DERTOUR: Romanii si-au schimbat destinatiile pentru vacanta de iarna

Pandemia trimite pe plaje exotice dupa sarbatorile de iarna mii de romani care, in anii trecuti, alegeau partiile de ski din Europa, potrivit unui comunicat de presa Dertour.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )