Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romanii care vin din Italia de sarbatori nu mai trebuie sa stea in carantina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii care vin din Italia de sarbatori nu mai trebuie sa stea in carantina

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in izolare. De pe lista tarilor cu risc epidemiologic a fost scoasa Italia, romanii care se intorc in tara de sarbatori nu mai sunt obligati sa stea in carantina sau izolare. Autoritatile precizeaza ca masura se aplica imediat. continuă pe Ziarul Bursa

Lista tarilor din zona galbena. A fost scoasa Italia, au fost incluse Republica Moldova, Olanda sau Cipru. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, in care au fost incluse si alte state, precum Republica Moldova, Olanda, Cipru sau Turcia. in schimb, Italia a fost eliminata din lista. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

Romanii care vor primi si 8.000 de lei pe luna pentru acest job. Ce trebuie sa faci daca vrei sa-i primesti

La nivelul Consiliilor judetene si al Capitalei, se vor demara noi actiuni de recensamant al populatiei. Au trecut aproape zece ani de la ultimul recensamant facut in Bucuresti, dar si la nivel national. Noua actiune va avea loc anul viitor, iar asta implica personal recenzor. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc, daca sunteti in .

Romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru COVID

Autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Malta, in contextul pandemiei de COVID-19, iar Romania a fost inclusa pe lista statelorzonelor cu cod portocaliu. Astfel, romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru SARS-CoV-2.

Horoscop zilnic - joi, 17 decembrie 2020. Nativii care vin cu dezvaluiri importante. Se vor schimba multe lucruri in jurul lor

Iata ce v-au pregatit astrele pentru aceasta zi. Nativii care vin cu dezvaluiri care schimba totul. Horoscop pentru miercuri, 16decembrie2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta in romana si in engleza. La ce foloseste

Romanii care se vor vaccina antiCOVID-19 vor primi o adeverinta, pe hartie sau in format electronic, in limba romana si in limba engleza. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, sustine ca acesta nu este un pasaport epidemiologic, ci un document medico-legal in care se va preciza seria si lotul vaccinului, precum si alte date tehnice.

TIR-urile care ies din tara prin Vama Giurgiu Ruse au de asteptat aproximativ 100 de minute

TIR-urile care ies din Romania, prin Punctul de Frontiera Giurgiu Ruse, formeaza cozi de aproximativ sase kilometri, pe prima danda de mers a DN 5. Timpul de asteptare la Punctul de Frontiera este de.

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Vlad Oprea, primar Sinaia: Imunitatea se castiga si prin sport. Cei care vin la schi automat se protejeaza. Pe partii e cel mai mic risc de infectare Nu vor fi deschise barurile (VIDEO)

Vlad Oprea, primarul Sinaiei, a explicat marti, in direct pe B1 TV, ca s-au luat o serie de masuri de protectie sanitara pentru turistii care vor veni la schi, motiv pentru carela gondola se va intra.

Crima din Ghimpati se repeta. Romanca din Italia, arsa de vie pe un camp de iubit si cea mai buna prietena

O crima teribila a socat doua tari: Romania si Italia. O tanara romanca a fost ucisa cu sange rece de iubitul sau italian si, cel mai probabil, de prietena sa cea mai buna, de nationalitate romana. Potrivit anchetatorilor, urmele crimei par sa fie foarte similare cu odioasa crima din Ghimpati, victima fiind injunghiata si arsa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )