Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis: Avem vesti bune. Economia isi revine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Avem vesti bune. Economia isi revine

Klaus Iohannis a avut, in decursul zilei de 13 noiembrie, o sedinta cu membrii cabinetului Orban. Acestia au discutat despre implementarea Planului de Redresare si Rezilienta Economica, pe care il vor prezenta la Bruxelles. Economia isi revine, a. continuă pe Wall-Street Ro

KLAUS IOHANNIS: Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine

Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis dupa ce datele INS au indicat ca Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, pe seria ajustata sezonier, comparativ cu trimestrul anterior, iar fata de acelasi trimestru din anul 2019 economia a scazut cu 6%, atat pe seria bruta cat si pe seria ajustata sezonier, .

KLAUS IOHANNIS: Avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca efectul masurilor de la inceputul lui octombrie il reprezinta plafonarea vizibila a numarului de cazuri de COVID-19, dar plafonarea la 10. 000 de cazuri e mult prea sus. Iohannis a remarcat ca avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI si de decese, subliniind ca masurile in vigoare incepand de luni isi vor arata efectele in 2-3 saptamani, transmite News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate

Psresedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate, iar alegerile parlamentare la termen sunt singura modalitate prin care romanii pot alege un nou Parlament, care sa permita construirea unui Guvern puternic in jurul PNL impreuna cu alte partide democratice.

Klaus Iohannis: Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi, dar plafonarea la 10.000 de cazuri este mult prea sus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, pe tema Planului National de Recuperare si Rezilienta, ca apar deja primele efecte ale masurilor impuse de Guvern in.

Klaus Iohannis, despre economia Romaniei: Avem, fata de trimestrul trecut, o crestere notabila Evitam ceea ce se numeste o recesiune tehnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, in cursul zilei de vineri despre noile masuri adoptate in contextul pandemiei, dar si despredatele din economia Romaniei, datele din Trimestrul III. Seful statului a.

Klaus Iohannis, lovitura dura pentru romani. Ce masuri vor fi obligati sa respecte pana la aparitia vaccinului: Este singura solutie

Klaus Iohannis a venit marti cu vesti bune si mai putin bune pentru romani. Presedintele Romaniei a anuntat ca vaccinul anti-COVID-19 va ajunge in Romania mai repede decat ne-am fi asteptat, dar cu toate acestea mai sunt cateva etape de urmat. Pana atunci, romanii vor fi nevoiti sa se supuna unor reguli stricte de preventie .

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis, catre prefecti: Este o perioada extrem de complicata, insa pana acum am facut fata. Avem primele confirmari ca masurile au dat rezultate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in debutul videoconferintei cu prefectii, ca desi perioada actuala este extrem de complicata din punctul de vedere al situatiei epidemiologice, autoritatile au.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: in Romania avem doua probleme grave: una de sanatate publica si una politica

Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, Romania se confrunta cu doua probleme grave, respectiv una de sanatate publica, cauzata de noul coronavirus, si una politica.

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )