Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca. continuă pe B1

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Virgil Popescu: Urmeaza un nou set de masuri economice. Pierderile vor fi mari

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice, avand in vedere ca pandemia va aduce pierderi mari, motiv pentru care trebuie gandita o strategie de relaxare pentru firme.

Noi masuri economice pentru mediul de afaceri afectat de coronavirus vor fi analizate astazi

Grupul de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului va analiza astazi, de la ora 16. 00, un nou pachet de masuri economice. Grupul de lucru se intruneste pentru clarificari si pentru noi solutii, potrivit sefului Cancelariei Ionel Danca.

C.O.T.A.R cere Guvernului sa ia masuri economice imediate

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) solicita Guvernului Romaniei un set de masuri economice care sa se aplice imediat, pentru a salva populatia tarii noastre si mediul de afaceri de consecintele crizei de COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice pentru a face fata noilor provocari si ca este necesara o relaxare fiscala pentru companii. Ministrul Virgil Popescu a anuntat, duminica la Realitatea Plus, deja un prim set de masuri si spune ca urmeaza un al doilea val.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice.

Ludovic Orban, despre masuri economice: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci

Premierul Ludovic Orban spune ca trebuie sustinute companiile si cetatenii care au probleme cu plata ratelor catre banci. Suntem gata sa ne asumam inclusiv plata unei parti din dobanzi, a spus premierul, mentionand ca sunt discutii cu BNR si mediul bancar despre posibile solutii de sustinere a angajatorilor si angajatilor care au credite. Ludovic Orban a dat de inteles ca nu este de acord cu amanarea platii ratelor pe mai multe luni.

in atentia autoritatilor Explicati antreprenorilor pachetul de masuri economice. Riscam sa nu fie folosite ajutoarele. Cornel Grama: Cine a facut hotararile astea cred ca nu e economist, daca nu stie ca incasarile se fac de pe o luna pe cealalta

Prevederile pachetului de masuri ca raspuns la criza coronavirusului nu sunt clar explicate si nasc foarte multe intrebari si nelamuriri, atat din parte antreprenorilor cat si din partea profesionistilor care trebuie sa le aplice, a declarat consultantul fiscal Cornel Grama, pentru HotNews. ro. Care sunt problemele si ce trebuie sa explice statul, vezi in text. Sunt multe semne de intrebare asupra aplicarii masurilor.

Ce masuri economice au luat statele europene in lupta cu coronavirusul. Vezi cati bani pun pe masa spaniolii, italienii, nemtii, polonezii, suedezii pentru a stopa declinul economic

De la Paris la Varsovia si de la Roma la Madrid, cuvantul de ordine este acelasi: sa impiedice oprirea brutala a economiei din cauza restrictiilor legate de pandemie sau sa o transforme intr-o recesiune violenta, scrie cotidianul francez Les Echos. Majoritatea companiilor aeriene si-au suspendat zborurile, producatorii auto si-au inchis lanturile de productie in Europa, intreprinderile sunt inchise, consumatorii sunt si ei limitati in a iesi in orase pentru a consuma. Guvernele europene au pus zeci de miliarde pe masa pentru a evita criza economica.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )