Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL. continuă pe B1

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Premierul Ludovic Orban, testat din nou pentru coronavirus

CORONAVIRUS |Rezultatul testarii in cazul premierului Ludovic Orban, anuntat marti

Rezultatul testarii pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat in cursul zilei de marti, 24 martie, intre orele 10. 00, au transmis luni seara reprezentantii.

Autoritatile au in vedere cresterea capacitatii de testare pentru noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica transmite, vineri, ca autoritatile au in vedere cresterea capacitati.

Ludovic Orban isi va face al doilea test pentru depistarea coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-1.

Premierul Ludovic Orban isi face luni un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )