Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cati bani castiga lunar un barista angajat la Starbucks Romania

B1 B1,
Cati bani castiga lunar un barista angajat la Starbucks Romania

Starbucks a devenit si in Romania unul dintre cele mai populare lanturi de cafenele, chiar daca preturile nu sunt deloc mici. Acesta este motivul pentru care multi s-au intrebat care este salariul pe care il. continuă pe B1

Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D. Suma pare din alta lume, ce spune vedeta TV

Cat castiga Teo Trandafir si ce salariu are vedeta de televiziune, este o intrebare care se afla pe buzele multora. Raspunsul acesta a venit chiar din partea ei. Vedeta a explicat cum sta treaba in ce priveste remuneratia ei. Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D Teo Trandafir este cu certitudine una dintre cele .

Business report: Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania. Cat costa cea mai mica masina electrica. Standardul de CV pentru pozitiile de conducere. Putin: Un conflict intens ar insemna sfarsitul civilizatiei

Standardul de CV pentru pozitiile de conducere * 110. 000 de profesori si oameni din scoli s-au programat pe platforma de vaccinare. Dintre celelalte profesii, preotii sunt cei mai putini * Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania * Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cine a produs-o * Noi documente vor fi scutite de plata taxelor notariale * Cum arata bugetul alternativ al PSD: haiducie pe hartie si bunastare la saraci * Legea ambroziei- amenzi majorate * Razboiul politic al vaccinului * Costul vietii in diferitele state ale lumii, la inceput de 2021 * Vladimir Putin, la Davos: Un conflict intens este imposibil acum. Ar insemna sfarsitul civilizatiei * Conducerea ASF a ales seful unic peste asigurari * Finantele vor sa modifice legea privind garantarea depozitelor. Cele mai importante schimbari * 2021 are toate premisele pentru a deveni anul fraudelor digitale * Antreprenorii se asteapta la al treilea val al pandemiei.

Cati bani mai trimit acasa romanii din diaspora. in 2019 echivala cu 3% din PIB-ul Romaniei

Conform datelor Bancii Mondiale, valoarea sumelor trimise in Romania in 2019 este de 7,2 miliarde de dolari, acestea reprezentand 3% din PIB-ul Romaniei, se arata intr-un comunicat al TransferGo, care subliniaza cati bani, in medie, trimit romanii din strainatate in tara.

Petre Roman are o avere fabuloasa. Cati bani a strans intr-o viata din politica

Se pare ca fostul prim-ministru al Romaniei a reusit sa stranga o avere considerabila. La varsta de 74 de ani, Petre Roman are toate motivele sa nu duca grija zilei de maine. Asadar, cati bani a strans si ce pensie incaseaza tatal Oanei Roman? Cati bani a reusit sa stranga Petre Roman Daca majoritatea persoanelor .

Ministrul Educatiei, veste excelenta pentru profesori. Cati bani ar putea primi pentru orele recuperate

Ministrul Muncii, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul zilei de ieri ca ordonanta privind remunerarea profesorilor pentru recuperarea orelor pierdute a fost prezentata miercuri, in sedinta Guvernului. Potrivit acestuia, suma propusa este motivanta, fiind similar cu plata medicilor. Cati bani vor primi in plus profesorii Momentul redeschiderii scolilor este tot mai aproape, astfel ca autoritatile .

Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa. Cati bani a putut sa plateasca, fara nicio retinere

Dorian Popa nu se da in laturi atunci cand vine vorba despre lux si opulenta. Artistul i-a oferit, recent, iubitei lui un cadou de mii de euro. Despre ce este vorba? Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa Dorian Popa se numara printre cei mai carismatici artisti ai momentului. Are succes din punct .

Gigi Becali a dat marea lovitura. Cati bani a luat dintr-un foc, mutare geniala in pandemie

Gigi Becali este fericit, avand in vedere cum evolueaza lucrurile cu privire la transferul lui Dennis Man la Parma. Patronul FCSB a confirmat plecarea lui Dennis Man catre clubul italian. Becali a clarificat ca a renuntat la scrisoarea de garantie bancara pe care intentiona initial sa o ceara clubului italian. Dennis Man joaca duminica pentru .

Daniela Gyorfi, momente de groaza dupa aparitia in Playboy. Cati bani a primit si ce a patit cantareata

Pentru ca azi e ziua de nastere a prezentatorului Catalin Maruta 43 de ani), echipa i-a facut o surpriza, punandu-l sa ghiceasca care sunt cele trei vedete care au aparut in Playboy si care se afla dupa un paravan. Daniela Gyorfi, momente de groaza dupa aparitia in Playboy Provocarea nu s-a dovedit insa a fi .

Anca Serea este buna de plata. Cati bani trebuie sa dea dupa ce a pierdut procesul

Anca Serea si Adi Sina sunt parinti responsabili si fac totul pentru ca cei sase copii ai lor sa aiba o educatiei buna, chiar daca asta inseamna sa scoata din buzunar sute de mii de euro. Aceasta raspundere pare ca a cazut cam greu la bugetul familiei. Prezentatoarea Prima TV, titulara contractului de la unitatea .

Ireal! Cati bani i-au fost ceruti unei fete pentru niste haine comandate online dupa Brexit

Efectele iesirii Regatului Unit din UE nu inceteaza sa afecteze cetatenii. Din pacate, dezavantajele ies rand pe rand la iveala, astfel ca exclusivitatea a ajuns sa se resimta puternic la buzunarul britanicilor. Un exemplu recent este cel al unei tinere, care si-a comandat, ca de obicei, niste haine la reducere prin intermediul unei comenzi online, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )