Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dupa 10 ani de contributii la Pilonul II, romanii au economisit deja mai mult decat jumatate dintre americani

Adevărul Adevărul,
Dupa 10 ani de contributii la Pilonul II, romanii au economisit deja mai mult decat jumatate dintre americani

Valoarea medie a contului individual din Pilonul II al fiecarui roman este, dupa 10 ani de functionare efectiva a fondurilor de pensii private obligatorii, 5. 984 de lei echivalentul a peste 1. 522 de dolari americani). O suma comparativ mai mare cu cea din conturile de pensie a jumatate dintre americani. continuă pe Adevărul

Valoarea grupului Teraplast s-a triplat dupa 10 ani

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata constructiilor din Romania, a reusit sa-si tripleze valoarea de piata in cei zece ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Actiunile TRP au fost tranzactionate pentru prima data la BVB pe 2 iulie 2008.

Pakistan: Fostul premier Nawaz Sharif, condamnat la 10 ani de nchisoare

Fostul premier pakistanez Nawaz Sharif a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de un tribunal anti-coruptie, au anuntat vineri procurorul si avocatul apararii, citati de AFP.

Alarmant! Fetele ajung la pubertate mult mai rapid decat acum 10 ani. Urmarile sunt periculoase

Pubertatea in randul fetelor incepe la varsta de zece ani, cu cinci ani mai devreme decat acum 10 ani. Schimbarile hormonale care activeaza maturizarea precoce la copii au un impact asupra sanatatii.

Un barbat din Vaslui, gasit spanzurat! Trupul neinsufletit a fost descoperit de fiul lui de 10 ani

Un barbat un varsta de 40 de ani din Vaslui si-a pus capat zilelor. Barbatul a fost gasit atarnand de streang chiar de propriul lui copil in varsta de 10 ani. Speriat, micutul si-a strigat mama, iar femeia a sunat la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )