Libnet.ro
UNICEF

05:45

BOMBA in industria carnii din Romania: Cel mai mare producator mondial cumpara o importanta companie autohtona

B1 B1,
BOMBA in industria carnii din Romania: Cel mai mare producator mondial cumpara o importanta companie autohtona

Tranzactie inedita in agribusiness. Cel mai mare producator de carne de porc la nivel mondial si liderul pietei romanesti de profil cumpara o noua companie autohtona. Este vorba de grupul american. continuă pe B1

Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din aprilie 2017 pana in preze.

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

Parintele Calistrat: Daca faci asta este cel mai mare blestem si cel mai mare pacat!

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de aproape 450. 000 de oameni, preotul posteaza.

Incendiu devastator la fabrica Solina din Alba Iulia. Pagube de zeci de milioane de euro la cel mai mare producator de condimente din sud-estul Europei

Pagube de zeci de milioane de euro dupa un incendiu devastator care a distrus in noaptea de vineri spre sambata cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei, ce apartine grupului francez Solina.

Incendiu devastator in Alba Iulia. Pagube de zeci de milioane de euro la cel mai mare producator de condimente din sud-estul Europei

Pagube de zeci de milioane de euro dupa un incendiu devastator care a distrus in noaptea de vineri spre sambata cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul Europei, ce apartine grupului francez Solina.

Ion Tiriac si VANATOAREA BOGATILOR: Lumea buna din toata Europa le-a pus gand rau mistretilor din Romania

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, organizeaza sambata o noua partida de vanatoare la care vor lua parte magnati din toata Europa. Evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, di.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

nca o lovitura dura pentru industria auto din Marea Britanie: Nissan renunta la producerea modelului X-Trail n Sunderland

Constructorul japonez de automobile Nissan a anuntat ca renunta la producerea unuia dintre modelele sale, crossoverul X-Trail, in uzina sa din Sunderland nord-estul Angliei), cea mai mare pe care o detine in Europa, invocand indirect Brexitul, scrie AFP.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au.

Pretul energiei din Romnia este cel mai mic din regiune, duminica, nsa importurile continua

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica, analizate de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )