Libnet.ro
UNICEF

15:00

Calin Popescu Tariceanu, despre legea bugetului: La sfarsitul saptamanii viitoare, vineri, este programat votul final (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre legea bugetului: La sfarsitul saptamanii viitoare, vineri, este programat votul final (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat sambata, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite pe tema legii bugetului de stat pe 2019 si a proiectului legii asigurarilor sociale de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, la 100 de minute: Anul acesta putem avea un numar record de kilometri de autostrada

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a vorbit la 100 de minute despre principalele teme din aceste zile de pe scena politica. Liderul ALDE considera ca cea mai recenta.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi seara, la Antena 3, din nou, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. El a admis ca la PSD poate fi o chestiune de orgoliu sustinerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus ca trebuie sa faca un calcul la rece.

Calin Popescu Tariceanu: Ma gandesc serios la candidatura la prezidentiale, dar nu am luat o decizie. Trebuie sa analizam la rece alaturi de PSD

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a afirmat la 100 de minute ca ia serios in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale, dar decizia finala va fi luata alaturi de partenerii din.

Votul pe legea bugetului, conditionat de parlamentarii ALDE

Proiectul de buget de stat pentru anul 2019 a starnit nemultumirea colegilor din ALDE din coalitia de guvernare. Senatorii si deputatii din formatiunea politica al carei presedinte este Calin Popescu-Tariceanu sustin ca nu vor vota bugetul de stat, daca Guvernul nu renunta la aplicarea unor dispozitii din OUG 114/2018 si daca nu se gaseste o solutie pentru rezolvarea situatiei cu care se vor confrunta unele primarii ale caror bugete ar urma sa fie reduse.

TARICEANU, DESPRE O EVENTUALA PLANGERE PENALA LA IOHANNIS: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, intrebat referitor la posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Klaus Iohannis, ca a auzit tot felul de zvonuri si nu doreste ca dezbaterea politica sa fie coborata la un nivel foarte jos.

Tariceanu, despre pregatirile pentru europarlamentare: Mersul pe liste separate are si avantaje si dezavantaje; trebuie sa cantarim

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi seara, ca au inceput deja pregatirile in cadrul partidului sau pentru alegerile europarlamentare si a mentionat ca o decizie.

OUG pentru completurile de cinci, solutia obligatorie in viziunea lui Calin Popescu Tariceanu

O ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema completurilor de cinci este obligatorie, pentru ca este inacceptabil ca o sentinta judecatoreasca sa produca efecte diferite, a afirmat, joi seara,.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Ma gndesc serios, dar va trebui sa alegem solutia cu cele mai mari sanse de cstig, sa i spunem Auf Wiedersehen lui Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Antena 3, ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, precizand ca inca nu a luat o decizie, dar ca atat ALDE, cat si PSD vor sa ii spuna lui Klaus Iohannis Auf Wiedersehen, la sfarsitul lui 2019.

UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. Dupa sedinta, ministrul Finantelor a anuntat ca Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor.

Ordinea de zi a sedintei Guvernului de vineri nu cuprinde si Legea Bugetului

Sedinta de guvern va avea loc vineri, insa pe ordinea de zi nu se afla si Legea Bugetului. Este posibil ca actul normativ sa fie inclus pe ordinea suplimentara, lucru devenit deja obisnuit pentru Guvernul Dancila.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )