Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in luna octombrie

Hotnews Hotnews,
 Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in luna octombrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la minus 0,3% in luna octombrie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a ramas stabila la 0,3%, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres. Comparativ cu situatia din luna septembrie, rata anuala a inflatiei in luna octombrie a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in doua tari si a crescut in 10 state membre. in Romania, rata anuala a inflatiei a scazut pana la 1,8% in luna octombrie, de la 2,1% in septembrie. continuă pe Hotnews

IN LUNA OCTOMRIE Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la minus 0,3% in luna octombrie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a ramas stabila la 0,3%, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

Business report Cu sau fara lumini de sarbatori? Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta. RCA mai scump pentru soferii profesionisti. Avem cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. Economia si vaccinul

Cu sau fara lumini de sarbatori? Cat au cheltuit primariile pe beculete * Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta, dispare obligatia pentru REVISAL * RCA mai scump pentru soferii profesionisti, dupa trei ani de liniste * Google Pay, disponibil in Romania prin mai multe aplicatii de banking * Romania, pe primul loc in Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale estimate pentru 2020 * Logistica de zeci de miliarde de dolari pentru pregatirea distributiei fiolelor anti-Covid * Romania are cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. De ce? * Firmele taiate de la ajutoare acuza Guvernul ca n-a tinut cont de recomandarile Comisiei Europene * Guvernul vrea sa modifice legea offshore, relaxand suprataxarea productiei de gaze * Economisirea la romani: unul din trei ar tine banii intr-un plic in sifonier * Economia si vaccinul.

INTERVIU Cum a trecut industria de panificatie prin criza. Gabriela Beres, Puratos: Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est

Industria de panificatie din Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est, din cauza faptului ca Romania este o piata artizanala, comparativ cu piata industrializata din Vest, dar si pentru ca vechimea business-urilor, in special in cofetarie, este mica, intre 10 si 15 ani maxim, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, Gabriela Beres, director regional pe 18 piete pentru Puratos Group.

IN LUNA OCTOMRIE Piata auto din Romania a avut cea mai mare crestere din Europa

Piata auto europeana a scazut in luna octombrie, din cauza restrictiilor adoptate pentru a limita raspandirea coronavirusului, dar Romania a fost tara unde vanzarile de automobile au inregistrat cel mai puternic ritm de crestere, arata cifrele publicate astazi de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA).

Record negativ, in ciuda carantinei totale. Austria a inregistrat peste 100 de decese cauzate de COVID-19 in 24 de ore, cea mai mare valoare de la debutul pandemiei

Miercuri, Austria a raportat 109 decese de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai ridicata cifra de la debutul pandemiei, in ciuda carantinei totale ce tocmai a intrat in vigoare, pana pe 6.

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Dana Budeanu va ramane fara cuvinte. Ce raspuns i-a dat Teo Trandafir, este cea mai mare surpriza

Dana Budeanu va ramane muta dupa ce va afla ce replica i-a dat Teo Trandafir dupa ce prima a facut misto de vestimentatia celei de-a doua. Teo Trandafir a fost provocata de colega ei de televiziune, Denise Rifai, sa povesteasca despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar si despre cele ce a spus Dana Budeanu despre .

Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare din istorie. Cat costa acum moneda

Pentru multa lume Bitcoin a devenit moneda de schimb, lasand la o parte moneda traditionala. Bitcoin a avut un istoric de tranzactionare foarte volatil de cand a fost creat pentru prima data in 2009. Criptomoneda digitala a cunoscut o multime de actiuni in viata sa destul de scurta. Bitcoin s-a tranzactionat initial pentru aproape nimic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )