Libnet.ro
UNICEF

15:30

IN LUNA OCTOMRIE Piata auto din Romania a avut cea mai mare crestere din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN LUNA OCTOMRIE Piata auto din Romania a avut cea mai mare crestere din Europa

Piata auto europeana a scazut in luna octombrie, din cauza restrictiilor adoptate pentru a limita raspandirea coronavirusului, dar Romania a fost tara unde vanzarile de automobile au inregistrat cel mai puternic ritm de crestere, arata cifrele publicate astazi de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto europeana a reluat scaderile din cauza restrictiilor impuse in tot mai multe tari

Doar in Romania si Irlanda piata masinilor noi a crescut in UE, in timp ce per total inmatricularile au scazut cu 8%, iar in cateva tari scaderea a fost de 25%. in septembrie, piata europeana fusese pe plus, dar din octombrie incep sa se vada efectele restrictiilor de circulatie din valul doi, dar si ale crizei economice. La zece luni, piata auto a UE a scazut cu 26%, iar de la tara la tara piata s-a diminuat cu ponderi intre 16% si 43%.

Alianta Pacientilor Cronici din Romania, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa, asemeni unei arsuri profunde si invadata de viermi

Alianta Pacientilor Cronici din Romania a transmis un mesaj transant despre problemele grave din sistemul de sanatate romanesc dupa tragedia care a avut loc la Piatra Neamt. Aceasta condamna ferm.

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania.

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Artist din Romania, amenintat cu amenda de politie. Viata lui era in pericol, dar organelor nu le-a pasat

Situatie halucinanta. Un artist din Romania a fost amenintat cu amenda de politie pentru ca iesise din casa dupa ora 23:00. Desi viata lui era in pericol, oamenilor legii nu le-a pasat. Momente cumplite pentru un artist roman Armin Nicoara a trait momente cumplite seara trecuta. Artistul a fost amenintat cu amenda de politie, in .

Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii. Ce se intampla aici

600 de angajati ai grupului elen OTE vor pleca voluntar in cadrul operatiunilor de reorganizare. Compania a semnat de curand vanzarea participatiei sale de 54% la Telekom Romania Communications, catre Orange. Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii Compania a renuntat deja de la inceputul acestui an la 500 de .

Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Anul 2020 a venit cu un context epidemiologic unic. Lupta cu virusul continua, iar MedLife s-a mobilizat si s-a adaptat noilor conditii, alocand resurse importante pentru a sustine sistemul sanitar din Romania, oferind sprijin autoritatilor de sanatate publica, pentru a face cat mai multe teste si a incetini astfel raspandirea bolii, prin intermediul celor 33 de laboratoare si peste 200 de puncte de recoltare din tara.

Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute. Politia isi bate joc de romani

Organele de politie impreuna cu angajati ai mai multor institutii au efectuat mi multe controale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus in Bihor. in urma acestora, peste 400 de persoane au fost sanctionate. Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute Politia Bihor a transmis duminica printr-un comunicat ca, in ultimele 24 de .

Vedeta din Romania care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt. Starea ei e grava

Tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a socat o tara intreaga. Zece pacienti infectati cu noul COVID-19 au murit in urma dezastrului cauzat de un scurtcircuit. O vedeta din Romania a scapat din incendiu, insa starea sa de sanatate este grava. Marea actrita care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt in .

Zona din Romania recomandata de National Geographic pentru vacante de familie in 2021

Lumea inconjuratoare este plina de minuni, chiar daca sunt greu de atins. in timp ce pandemia a oprit calatoriile, nu a linistit curiozitatea oamenilor. intr-un top al celor mai frumoase zone din lume, realizat de National Geographic, Transilvania ocupa un loc fruntas. Realitatea intr-o zona renumita pentru fantezie National Geographic s-a gandit sa faca un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )