Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani; Indicii de pe Wall Street, cresteri saptamanale record

Adevărul Adevărul,
Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani; Indicii de pe Wall Street, cresteri saptamanale record

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile europene au inchis vineri in scadere, dar cu cel mai mare avans saptamanal inregistrat din 2011

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de vineri in scadere, in urma esecului statelor UE de a cadea de acord asupra unui pachet financiar de salvare din criza provocata de pandemia de coronavirus si a anuntului premierui britanic Boris Johnson ca a fost infectat, transmite Reuters.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa. Da gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulti, PornHub, a venit cu o idee exceptionala de a tine oamenii in auto-izolare. Astfel incat au luat decizia de a da utilizatorilor tot continutul premium pe gratis. Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa Majoritatea populatiei a folosit sau .

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

In Romania, sistemul de sanatate este in general sarac dupa standardele europene, dar si accesul este limitat in multe zone rurale. De la 1830 incoace, sistemul a fost centralizat, iar, prin traditie, accesul pentru cei saraci sau dezavantajati a fost liber. Din 1 aprilie 2011, insa, au fost inchise 67 de spitale, Ministerul Sanatatii propunand .

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )