Libnet.ro
UNICEF

16:00

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Parcul de autovehicule din Romania, garajul de vechituri al Europei

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Parcul de autovehicule din Romania, garajul de vechituri al Europei

Daniel Apostol a prezentat in cadrul rubricii Jurnalul de economie o statistica ingrijoratoare. continuă pe Antena3

Copac doborat cu toporul de un grup de adolescenti, in Parcul IOR din Capitala. Imagini scandaloase!

Mai multi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce taie cu toporul un copac din parcul IOR din Capitala.

Google, pe primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania

Google ocupa primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania. Gigantul IT este urmat de Porsche si Amazon in preferintele romanilor care isi cauta un loc de munca.

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE VATA MINERALA DIN ROMANIA: Eficienta energetica a caselor aduce economii si contribuie la reducea poluarii

APIVMR Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania) aminteste printr-un comunicat remis Redactiei, importanta eficientei energetice, in contextul in care Romania trebuie sa atinga tinte europene si nationale ambitioase in acest domeniu.

Transportul in comun, gratuit intr-un oras din Romania: Firea doar viseaza la asa ceva

Intr-unul dintre cele mai importante orase din Romania, primarul a decis sa implementeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte, transportul in comun gratuit. De la copii de gradinita pana la elevi de liceu, utilizarea tuturor mijloacelor de transport in comun care opereaza in Constanta este complet si absolut gratuita, pe intreaga perioada a anului. Anuntul .

Ce a reusit sa faca Vulpita pentru Antena 1. Le-a luat fata multor vedete din Romania

Vulpita, vedeta Antenei 1, a reusit sa aduca cifre record pentru acest post. Multi au ramas socati dupa ce a facut in editiile anterioare ale emisiuni Acces Direct. Ce suma a reusit sa incaseze Antena 1 dupa urma acesteia? Ce a reusit sa faca Vulpita pentru Antena 1. Le-a luat fata multor vedete din Romania .

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

CORONAVIRUS |Cristian Busoi: Nu cred ca situatia politica din Romania poate sa diminueze capacitatea Guvernului de a actiona(VIDEO)

Europarlamentarul Cristian Busoi sustine ca situatia incerta de pe scena politica din Romania nu este de natura sa afecteze felul in care autoritatile gestioneaza aparitia cazurilor de contaminare cu.

Top 20 cele mai urmarite emisiuni de talk-show din Romania, in luna februarie. Antena 3 are 12 emisiuni in top

Antena 3 are 12 emisiuni in top 20 de emisiuni de talk-show din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )