Libnet.ro
UNICEF

14:45

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

Hotnews Hotnews,
 11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times. continuă pe Hotnews

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

PeBloguri: Carmen Avram: Revolutia GREEN DEAL - Vremurile din Romania vor fi decise de vreme

In Romania, prognoza nu arata bine. Nici climatic, nici economic. Revolutia Green Deal Pactul Ecologic gandit de Comisia Europeana va produce schimbari in fiecare aspect al vietii noastre: de la imbracaminte, pana la hrana, de la calatoria cu avionul si pana la imprumuturile bancare, de la apartamentele in care locuim si pana la curentul electric pe care il consumam,totul, absolut totul se va schimba. Pur si simplu, vom trai ALTFEL, arata europarlamentarul PSD Carmen Avram, pe blogul sau.

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Ce vedete din Romania isi cauta bona. are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior. Media UE este de 2,6%

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior, in conditiile in care media UE este de 2,6%, arata Raportul de cercetare Bunastarea copilului din mediul rural, re.

Surpriza pe scena politica din Romania. Un senator ALDE trece la PMP

Surpriza pe scena politica din Romania.

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )