Libnet.ro
UNICEF

08:00

Declaratia unica 2020 Care sunt noutatile, cum arata si pana cand trebuie depusa

Hotnews Hotnews,
 Declaratia unica 2020 Care sunt noutatile, cum arata si pana cand trebuie depusa

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a pus in dezbatere publica noua varianta a Declaratiei unice, care are cateva modificari fata de cea de anul precedent. Este vorba despre Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Trebuie luat in considerare si faptul ca salariul minim luat in calcul este 2. 230 lei. Astfel, cele 12 salarii minime ar insuma 26. 760 lei. continuă pe Hotnews

Declaratia unica 2020. Ce modificari sunt si pana cand trebuie depusa

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a pus in dezbatere publica noua varianta a Declaratiei unice, care are cateva modificari fata de cea de anul precedent. Este vorba despre Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Trebuie luat in considerare si faptul ca salariul minim luat in calcul este 2. 230 lei. Astfel, cele 12 salarii minime ar insuma 26. 760 lei. Aceasta trebuie depusa pana pe 15 martie in format electronic sau hartie.

Declaratia unica 2020: ce trebuie sa stii pentru a nu ajunge pe radarul ANAF-ului

Pana pe data de 15 martie 2020, anumite categorii de contribuabili trebuie sa depuna declaratia unica, prin care vor estima veniturile obtinute anul acesta, stabilesc impozitele si contributiile sociale si definitiveaza situatia fiscala din anul.

Declaratia Unica 2020. Fiscul modifica formularul pentru declararea veniturilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat un proiect privind forma pe care o va avea Declaratia Unica 2020, astfel incat aceasta sa includa mai multe modificari aduse Codului Fiscal.

Mii de romani sunt vizati de ANAF. Ce se intampla anul acesta cu declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale

Mii de romani sunt vizati de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Ce se intampla anul acesta cu declartia unica ce are in vizor impozitul pe venit si contributiile sociale? ANAF anunta schimbari. Ce se intampla cu declaratia unica? ANAF a pus in dezbatere publica un proiect de ordin prin care modifica declaratia unica ce are .

Declaratia unica, modificata de ANAF: de ce schimbari trebuie sa stii

ANAF a anuntat ca modifica declaratia unica. Aceasta cuprindeimpozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Ca termen de depunere, a ramas 15 martie. Pentru.

Ministrul Transporturilor contrazice asociatia Pro Infrastructura: Avem bani sa finalizam cei 134 de kilometri de autostrada care sunt in lucru

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) are banii necesari pentru realizarea celor 134 de kilometri de autostrada care sunt in lucru in prezent, insa este nevoie de mobilitate si seriozitate, sustine ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Asociatia Pro Infrastructura a avertizat marti ca mai multe mari proiecte de infrastructura rutiera aflate in lucru - printre care Autostrada de Centura a Bacaului, Autostrada A10 Sebes - Turda, drumul expres Craiova - Pitesti sau Podul peste Dunare de la Braila - au alocari bugetare insuficiente pentru 2020.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri?

Ana Iorga a aratat joi, la rubrica Pe cuvant, de la Antena 3, care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

AUSTRIA: Primul guvern in care sunt reprezentati ecologisti a depus juramantul

Guvernul de coalitie austriac format din conservatori si Verzi a depus marti juramantul in fata presedintelui Alexander Van der Bellen, devenind primul executiv din Austria in care sunt reprezentati ecologistii, transmite DPA.

Care sunt cele mai puternice 25 de forte militare din lume. Ce loc ocupa Iranul in acest clasament

Armata este considerata o parte importanta a unei tari si a securitatii acesteia. in fiecare an, o reala avere este alocata din buget pentru a finanta fortele armate. Desi o comparatie intre armatele din lume se poate face doar ipotetic, clasamentul poate fi facut in functie de buget alocat, tehnologie implementata, arsenal disponibil, puterea si .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )