Libnet.ro
UNICEF

06:30

Hidroelectrica ar putea intra din nou in insolventa

Adevărul Adevărul,
Hidroelectrica ar putea intra din nou in insolventa

Hidroelectrica ar putea intra din nou in insolventa, dupa ce ANRE a emis un ordin care o obliga sa cumpere energie din piata libera, mai scumpa, pe care sa o vanda mai ieftin din cauza OUG 114, a spus Bogdan Badea, presedintele directoratului companiei. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa din cauza vanzarilor in pierdere catre populatie

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa, din cauza unui ordin al Autoritatii de Reglementare in Energie ANRE), care va determina producatorul hidro sa cumpere energie din piata libera, pentru a o vinde mai ieftin catre populatie, a.

Hidroelectrica ar putea intra in INSOLVENTA din cauza OUG 114, lasata mostenire de PSD. Presedintele companiei: Ne aflam intr-un moment critic

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa, avertizeaza Bogdan Badea, presedintele directoratului companiei. Badea spune ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza OUG 114, adoptata de Guvern in.

Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda

Creatorul de moda Catalin Botezatu a pasit din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda? Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol.

investirea noii Comisii Europene risca sa fie amanata din nou: Marea Britanie intarzie nominalizarea unui candidat pentru postul de comisar

Investirea noii Comisii Europene ar putea fi amanata din nou dupa ce Marea Britanie a anuntat ca va desemna un candidat pentru functia de comisar in echipa Ursulei von der Leyen abia dupa formarea unui nou.

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Birchall continua disputa cu Dancila, acuzand-o din nou de minciuna: Sau poate nu ati inteles despre ce vorbeam. Ar fi mai grav decat o minciuna de campanie

Ana Birchall continua atacurile si o acuza din nou de minciuna pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a spus ca nu stie la ce se refera fostul ministru al Justitiei atunci cand vorbeste despre nenorocirile si asaltul asupra justitiei. Ana Birchall, exclusa din PSD, ii reaminteste Vioricai Dancila ca au discutat despre subiectele controversate din justitie, precum recursul compensatoriu sau sectia speciala. Mai mult, ii aduce aminte despre corespondenta purtata cu ea in 2017, pe tema Ordonantei 13. Atunci, Birchall era interimar la Justitie, dupa demisia lui Florin Iordache.

Constantin Budescu dorit din nou la FCSB

Gigi Becali a anuntat ca il vrea din nou la echipa sa pe Constantin Budescu, dar pe un post pe care acesta n-a mai evoluat pana acum.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu intr-un centru subteran, incalcand din nou acordul cu marile puteri

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu in centrul subteran Fordow, incalcand din nou acordul nuclear cu puterile occidentale, a confirmat luni Agentia pentru Energie Atomica a ONU, care a adaugat ca stocul de uraniu imbogatit al Teheranului a continuat sa creasca, transmite Reuters.

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )