Libnet.ro
UNICEF

19:45

BVB Bursa, indiferenta la demiterea Guvernului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Bursa, indiferenta la demiterea Guvernului Orban

Transfer cu aproape 1% din SIF Transilvania Bursa de Valori Bucuresti BVB) a ramas indiferenta la demiterea Guvernului Orban, ieri, toate cosurile de actiuni ale pietei noastre de capital inregistrand cresteri, indicele BET revenind peste nivelul de 10. 000 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora de la demiterea Guvernului Orban

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura intitulate Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, a fost publicata in Monitorul Oficial intr-un timp record: la mai putin de o ora de la votul prin care Cabinetul Orban a fost demis.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Calendarul motiunii de cenzura va fi stabilit marti. PSD si UDMR au strans 208 semnaturi, dar au nevoie de 233 de voturi pentru demiterea Guvernului Orban

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc in sedinta, marti, incepand cu ora 12,00, pentru a stabili cand va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR.

Liviu Plesoianu, reactie acida la adresa Guvernului Orban: La cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victorie

Liviu Plesoianu va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

Presa internationala reactioneaza la caderea Guvernului Orban

Presa internationala a relatat, miercuri, despre demiterea Guvernului Ludovic Orban prin motiune de .

AVOCATUL POPORULUI: Ordonantele guvernului Orban, atacate la Curtea Constitutionala

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala cele 25 de ordonante de urgenta adoptate, intr-o singura sedinta, inainte de demitere, de guvernul Orban.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban este dezbatuta in Parlament

ACTUALIZARE - Deputatii au terminat de votat, urmeaza senatorii --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a anuntat trecerea la vot, care va fi secret, prin bile --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Suntem obligati sa facem imprumuturi din cauza deficitului lasat de voi. ) Bucurati-va acum ca aveti impresia ca sunteti majoritari. Nu veti scapa de votul oamenilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )