Libnet.ro
UNICEF

15:15

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

VIDEO Klaus Iohannis: Maine seara probabil voi anunta deja persoana desemnata premier Raman adeptul anticipatelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat un calendar rapid dupa ce guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura, prin consultari cu partidele, joi, care vor fi urmate probabil de anuntarea premierului desemnat, in cursul serii de maine. Seful statului a subliniat ca ramane adeptul alegerilor anticipate dar, daca va constata ca partidele parlamentare nu doresc acest lucru, va insista sa fie votat un guvern cu agenda reformatoare, construit de si in jurul PNL. Calendarul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru propunerea de premier.

Ludovic Orban, oficial noul Premier al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

La mai bine de 24 de ore de la votarea motiunii de cenzura cu 261 de voturi si demiterea Guvernului Orban, Presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa anunte noul premier desemnat al Romaniei, dupa negocierile cu toate partidele parlamentare. Update: Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis! Klaus Iohannis a facut si primele .

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )