Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei mai buni angajatori din Romania

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni angajatori din Romania

Autonom inchirieri auto), GSK Consumer Healthcare produse de ingrijire a sanatatii), JYSK Romania retailer de mobila si decoratiuni) si Premier Restaurants restaurante) au fost desemnati cei mai buni angajatori din Romania, in urma unui sondaj al companiei independente de consultanta Aon Romania. continuă pe Adevărul

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

Unul dintre cei mai buni rugbisti ai Australiei si ai lumii, concediat din cauza unor opinii incorecte politic

Israel Folau estecel mai bun marcator de eseuri din istoria Nationalei de rugby a Australiei si totodata din istoria celei mai puternice competitii de rugby din lume. De asemenea, el este cel mai cunoscut si cel mai bine platit jucator de rugby al Australiei. in acelasi timp, Israel Folau este si un crestin evanghelic asumat.

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de.

Este inca iarna pe Transalpina. Cand s-ar putea deschide cea mai inalta sosea din Romania

Autoritatile fac tot posibilul sa inlature zapada de pe Transalpina, sau Drumul National 67C cum este denumita in mod oficial, pentru ca intentioneaza sa-l redeschida circulatiei in urmatoarele saptamani.

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania a facut avort pe scena

A fost la un pas sa-si piarda viata si a picat de doua ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actrita care de peste 40 de ani este un simbol in teatru si in film, actrita care a fascinat.

Timeea, fetita de 12 ani din Craiova, printre cei mai destepti copii din lume: As vrea sa invat sa-mi folosesc acest IQ, sa pot sa-mi ajut tara

Timeea Petrescu este cel mai nou membru al organizatiei Mensa, in care se afla oamenii cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta. A obtinut 162 de puncte la testul IQ. Pentru viitorul ei, parintii au plecat din Romania in urma cu 8 ani.

SOC pe scena MUZICALA din Romania! Biata MIRABELA DAUER! S-a oprit in urma cu cateva ore...(FOTO)

Mirabela Dauer este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Vedeta este foarte activa pe retelele sociale, unde are numerosi fani.

Sorina Pintea: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave, cei mai multi din toata UE, iar locuri in spitale nu mai sunt

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai sunt locuri in spitale iar noile victime vor fi transferate in strainatate.

Romania a pierdut 500 milioane de euro in ultimul an. Mai multe tari si-au retras investitiile...

In ultimul an, companiile din Grecia, Austria si Franta, tari aflate in top 10 cei mai mari investitori in Romania, si-au redus capitalul social subscris in Romania cu mai mult de 500 milioane de euro in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )