Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bancile din Romania au donat peste 23,5 milioane lei in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Adevărul Adevărul,
Bancile din Romania au donat peste 23,5 milioane lei in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Bancile din Romania au donat peste 23,5 milioane lei, pana in prezent, in lupta impotriva pandemiei COVID-19, contributiile fiind destinate achizitiilor de echipamente si aparatura medicala pentru sprijinul sistemului sanitar local si al populatiei afectate, potrivit datelor centralizate de la banci. continuă pe Adevărul

Unilever contribuie cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romania

Unilever South Central Europe a contribuit cu donatii de 3 milioane de lei peste 630. 000 euro) in produse si bani pentru a ajuta comunitatile din Romania care au cea mai mare nevoie de ele in aceasta perioada, potrivit unui comunicat al companiei.

Superbet ofera sprijin pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

Echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19, a anuntat luni grupul.

Superbet - echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO- Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Primul studiu din Romania privind dinamica imunitatii dobandita natural pentru COVID 19 va fi realizat de MedLife, Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina

MedLife va demara impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina primul studiu din Romania privind dinamica imunitatii dobandita natural pentru COVID 19. Studiul se va derula pe pacienti internati in cele 2 spitale, care au fost confirmati pozitiv prin testul RT PCR. Din punct de vedere metodologie, se vor utiliza 2 metode serologice pentru detectarea anticorpilor, Chemiluminiscenta si ELISA.

Sindalimenta, apel la unitate adresat agricultorilor si producatorilor de alimente din Romania

Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara - Sindalimenta lanseaza un apel la unitate adresat agricultorilor si producatorilor de alimente din Romania si cere luarea unor masuri de sprijin pentru sectoarele din agricultura afectate de seceta si pandemia de coronavirus, conform unui comunicat al organizatiei.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit la 107 ani. Iata ulimele imagini in care apare varstnica (FOTO)

Cea mai batrana femeie din Romania, Maria Ana Morariu pe numele sau a murit sambata seara la varsta de 107 ani. Femeia era internata intr-un azil de batrani din Gherla, relateaza Cluj24. ro. Tanti Mitzi.

CORONAVIRUS |Peste 4,1 milioane de persoane din lume sunt infectate cu COVID-19. Cum evolueaza pandemia. LIVE UPDATE

Pandemia de coronavirus continua sa se extinda la nivel mondial si afecteaza, in acest moment 212 tari si teritorii de pe glob. De la debutul acesteia si pana in prezent, 4,1 milioane de oameni au fost.

Ajutoare si spionaj. Avioane rusesti survoleaza baze din Romania

Ajutoarele umanitare pe care tari precum Rusia si China le trimit in Europa nu sunt, nici pe departe.

Coronavirusul in comertul din Romania: Ce s-a vandut mai bine si mai slab. Textilele, sfasiate de COVID-19

Criza coronavirus COVID-19 a determinat cresterea vanzarii unor bunuri si scadere in cazul altora, in Romania si in ansamblul Uniunii Europene, iar cei de la Eurostat au masurat cu cifre impactul asupra comertului - pe categorii de marfuri si pe canale de distributie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )