Libnet.ro
UNICEF

01:05

SAPTAMANA ACEASTA Statele Unite si China vor reveni la masa negocierilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA ACEASTA Statele Unite si China vor reveni la masa negocierilor

Beijingul joaca tare inaintea discutiilor cu Washingtonul Negociatorii chinezi ce se vor deplasa saptamana aceasta la Washington pentru negocieri comerciale la nivel inalt au semnalat deja partenerilor americani ca nu au de gand sa accepte un tratat comercial complet ca cel pe care il cauta administratia presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. in intalnirile cu vizitatorii americani ce au calatorit la Beijing, in saptamanile precedente, inalti oficiali chinezi au indicat ca numarul subiectelor pe care sunt dispusi sa le includa pe agenda discutiilor comerciale s-a redus considerabil dupa intensificarea disputei in acest an, mai noteaza Bloomberg, citand surse anonime apropiate de stadiul discutiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Phenianul a anuntat ca nu vor mai avea loc negocieri daca Statele Unite isi mentin politica

Coreea de Nord a transmis duminica ca nu este interesata sa continue negocierile privind programul nuclear daca Statele Unite nu renunta la politica ostila, a doua zi dupa esecul consultarilor din Suedia.

Marii arsi vor putea fi ingrijiti in premiera in Romania, la 4 ani de la Colectiv: primele doua centre se deschid saptamana aceasta la Timisoara si Iasi

Primele doua centre din Romania care intrunesc toate conditiile pentru ingrijirea pacientilor mari arsi vor fi inaugurate saptamana aceasta, in cadrul spitalelor judetene de la Timisoara si Iasi. Inaugurarea centrului de la Iasi a fost anuntata astazi de ministrul Sanatatii, dupa ce managerul spitalului din Timisoara anuntase, ieri, ca centrul din Timisoara urmeaza sa fie inaugurat miercuri. Centrul de la Timisoara va avea 5 locuri, iar cel de la Iasi 6 paturi. Inaugurarea celor doua centre vine la 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv.

Statele Unite: Un criminal care-si savarsea pedeapsa pentru trei crime a marturisit ca a omorat peste 90 de persoane

Samuel Little, in varsta de 79 de ani este un criminal in serie din Statele Unite care a marturisit ca a ucis 93 de femei de-a lungul a mai bine de trei decenii in care a fost liber sa actioneze, sustine Biroul Federal de Investigatii FBI). Astfel, Little devine criminalul in serie cu cele mai multe victime din Statele Unite, potrivit The Independent.

Aproape 500 de locuri de munca disponibile saptamana aceasta. Cele mai multe sunt adresate persoanelor calificate in diverse meserii

Potrivit informatiilor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in baza de date a AJOFM Dambovita sunt inregistrate, saptamana aceasta, 488 de locuri de munca.

Atlanticul de Nord, esential in competitia dintre Statele Unite si Rusia

Strategia de Aparare Nationala publicata de catre Departamentul american al Apararii, in 2018, a declarat o noua era a competitiei dintre marile puteri cu puteri revizioniste China si Rusia.

Marturiile celui mai sangeros criminal in serie din SUA, autorul a 93 de crime. Dumnezeu m-a adus pe pamant pentru aceasta misiuneVIDEO

Samuel Little, un fost boxer in varsta de 79 de ani, este declarat oficial cel mai sangeros criminal in serie din Statele Unite. FBI a reusit sa elucideze 50 de crime dintre cele 93 marturisite de acest fiu al unei prostituate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )