Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bine pozitionate 20 de state ale lumii. Romania ocupa locul 49 din 110 tari

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bine pozitionate 20 de state ale lumii. Romania ocupa locul 49 din 110 tari

Romania figureaza pe pozitia 49 din 110 state luate in calcul de spaniolii de la Elcano Royal Institute, care masoara anual un index si publica un raport pe baza rezultatelor. in editia pe 2018, Romania isi conserva pozitia ocupa acelasi loc din 2010), dar clasamentul statelor de la varful ierarhiei se schimba. Indexul se calculeaza complex, tine cont de prezenta economica a tarii, de cea militara, de fluxurile migratorii, dar si de indicatori privind turismul, dezvoltarea economiei si de multe alte criterii. Raportul poate fi citit aici. continuă pe Hotnews

Salarii uriase pentru romani in unele domenii. Care sunt cele mai bine platite joburi

Romanii care vor sa castige peste 5. 000 de lei pe luna ar trebui sa se orienteze spre IT, industria petroliera, asigurari sau transport aerian, potrivit datelor Institutului National de Statistica. La.

Cele mai ieftine telefoane de la Digi |RCSRDS. Care sunt ofertele de pe site

Compania Digi 124; RCS&RDS a pregatit noi oferte la telefoanele pe care le comercializeaza. Ofertele au fost postate pe site-ul companiei. Cel mai ieftin telefon care poate fi cumparat de pe site-ul Digi este un Allview M9. Acesta poate fi achizitionat cu doar 60 de lei, in varianta in care se alege si unul dintre [] .

New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Cele 28 de state ale UE consuma resursele Pamantului mult mai rapid decat pot fi ele reinnoite, si nici una dintre ele nu are politici sustenabile de consum, arata un raport publicat joi, cand liderii UE se intalnesc pentru a discuta prioritatile pe urmatorii cinci ani. Toate tarile UE traiesc mai bine decat le permit resursele planetei noastre. , potrivit New York Times, citat de Rador.

[Infografic] Tarile cu cele mai ieftine abonamente Netflix dupa scumpirile de anul acesta

Netflix a marit semnificativ pretul abonamentelor la inceputul acestui an, iar romanii platesc in momentul de fata la fel de mult ca germanii, francezii sau locuitorii celorlalte state din vestul Europei. In schimb, cele mai ieftine abonamente Netflix.

Digisport: Decizia fara precedent luata de tatal si de sotia lui Michael Schumacher, la mai bine de 5 ani de la teribilul accident

Sotia si tatal lui Michael Schumacher au luat o decizie fara precedent: au acceptat sa acorde interviuri si sa apara intr-un documentar despre legendarul pilot de Formula 1. Decizia luata de Corinna Schumacher si Rolf Schumacher vine la mai bine de 5 ani de la teribilul accident petrecut la schi, in decembrie 2013.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

Gigi Becali s-a hotarat: El are cele mai mari sanse sa devina noul antrenor al FCSB! De ce nu-l mai vrea pe Sumudica

Gigi Becali a marturisit ca Marius Sumudica nu mai este in pole-position pentru a veni la carma FCSB-ului, principalul favorit fiind Edward Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, potrivit.

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie electorala

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie. Se inmultesc surprizele si creste tensiunea. Mai e o singura duminica pana la alegerile europarlamentare din 26 mai. Sunt atacuri in cascada la.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )