Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Adevărul Adevărul,
Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat miercuri ca vor urma masuri de relaxare suplimentare in perioada 1-2 iunie, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu coronavirus. Despre deschiderea mall-urilor, Arafat a spus ca este putin probabil ca de la 1 iunie sa se intample acest lucru si ca decizia se va lua dupa discutii intre specialisti. continuă pe Adevărul

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

Noi masuri de relaxare in Grecia. Restaurantele si cafenelele, redeschise

In Grecia au fost luate noi masuri de relaxare. S-au redeschis liniile de feribot catre insule, restaurantele, barurile si cafenelele.

Elvetia anunta noi masuri de relaxare. Granitele se vor redeschise iar evenimentele cu 300 de persoane vor fi permise

Elvetia isi redeschide granitele cu vecinii, mai putin cu Italia si va permite adunarile spontane de maxim 30 de persoane si evenimentele planificate cu pana la 300 de participanti, incepand cu data de 6 iunie.

Boris Johnson anunta noi masuri de relaxare in Regatul Unit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat joi o noua relaxare a restrictiilor impuse pentru li.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Nelu Tataru confirma! De la 1 iunie terasele vor fi redeschise. Plajele, din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca de la 1 iunie vor fi aplicate noi masuri de re.

Salile de fitness din R.Moldova se redeschid pe 15 iunie, fara vestiare si fara dus

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica a hotarat sa permita reluarea activitatii salilor de sport si fitness, incepand cu 15 iunie 2020. Totodata, vor trebui respectate o serie de masuri menite sa previna raspandirea COVID-19.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII Ne gandim sa redeschidem plajele din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

MINISTRUL ECONOMIEI: Ne gandim serios sa dam drumul la sezonul turistic pe litoral pe 15 iunie

Sezonul turistic pe litoral ar putea demara pe 15 iunie, a anuntat joi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care precizeaza totodata ca terasele se deschid de la 1 iunie, urmand ca cel mai probabil pana vineri sa publice un ordin comun impreuna cu Ministerul Sanatatii cu privire la regulile pe care trebuie sa le respecte proprietarii teraselor.

DE LA 15 IUNIE Germania va ridica alertele de calatorie pentru statele UE

Germania va ridica alertele de calatorie pentru cele 26 de state UE incepand cu 15 iunie, a declarat miercuri ministrul afacerilor externe, Heiko Maas.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )