Libnet.ro
UNICEF

05:45

Peste 34.000 de fermieri romani vor primi ajutoare de la stat in urma secetei

B1 B1,
Peste 34.000 de fermieri romani vor primi ajutoare de la stat in urma secetei

Potrivit unei Ordonante de urgenta adoptata de Guvern, peste 34. 000 de fermieri romani vor primi de la stat ajutoare in urma pagubelor provocate de seceta. Conform Ministerului Agriculturii, Ordonanta de. continuă pe B1

Peste 34.000 de fermieri romani vor primi ajutoare de la stat in urma secetei

Peste 34. 000 de fermieri romani vor primi de la stat ajutoare in urma pagubelor provocate de seceta, conform unei ordonante de urgenta adoptate de Guvern.

Se dau bani de la Guvern pentru aceasta categorie de romani. Cate sute de lei vor primi, fiecare in parte

Un ajutor de 850 de milioane de lei a fost aprobat de Guvern, pentru romani. Cati bani vor primi acestia. Cate sute de euro vor primi aceasta categorie de romani in sedinta de luni, Guvernul a adoptat o OUG care acorda ajutoare de stat pentru despagubirea fermierilor afectati de seceta. Acest ajutor de la stat .

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Ionel Danca: Guvernul a adoptat OUG prin care fermierii afectati de seceta vor primi despagubiri. Cand vor fi efectuate platile

Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o Ordonanta de Urgenta ce instituie o schema de ajutor de stat pentru despagubirea fermierilor afectati de seceta. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a.

Fermierii afectati de seceta vor primi despagubiri. Cati bani primesc pentru fiecare hectar

Guvernul a aprobat in sedinta de luni un proiect de OUG privind o schema de ajutor de stat pentru despagubirea fermierilor afectati de seceta, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

AEP anunta cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alagerile locale. Numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi.

Cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alegerile locale, conform Autoritatii Electorale Permanente AEP). Institutia precizeaza ca numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral este de 19.

Orban: Firmele afectate restrictiile din starea de urgenta si cea de alerta vor primi 1 miliard de euro

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, la Arad, premierul Ludovic Orban.

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )