Libnet.ro
UNICEF

20:15

Edilul din Floresti, condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare si interdictie de a mai ocupa functii publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Edilul din Floresti, condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare si interdictie de a mai ocupa functii publice

Magistratii judecatoriei Campina l-au condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare pe primarul comunei Floresti, liberalul Eugen Eduard David, trimis in judecata in anul 2016 pentru conflict de interese, dupa ce a acordat ajutoare de urgenta unor rude ale sale, de la bugetul primariei pe care o conduce, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Prahova: Primarul comunei Floresti, condamnat la inchisoare cu suspendare

Primarul comunei prahovene Floresti, Eugen David, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare intr-.

Directorul Regiotrans, Florin Hadarean, si-a recunoscut vinovatia in dosarul coruptiei din CFR si accepta o pedeapsa de 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare

Directorul Regiotrans SRL din Brasov, Florin Hadarean, si-a recunoscut vinovatia in dosarul in care a fost acuzat ca a dat mita unui fost sef de serviciu in cadrul C. , Stefanescu Estrella, sume de bani si foloase necuvenite in cuantum total de 24. Acesta a fost de acord cu o pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare cu suspendare. De asemenea, Costache Nicolau, la data faptei director al Sucursala Regionala C. Brasov din cadrul C. , recunoaste ca a primit sume de bani necuvenite. Acesta a fost de acord cu o pedeapsa de 2 ani inchisoare, cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 2,08%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,08%, fata de 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat astazi la 2,06%, de la 2,05 %, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cum a fost sanctionata de Politie poeta care spus in public iti introduc penisul meu lung si negru in pantec, Romania. Decizie luata la trei luni dupa incident

Poeta Medeea Iancu, cea care a scandalizat publicul cu un poem considerat pornografic, la Zilele Eminescu din Botosani, a fost sanctionata de Politie.

O mai tineti minte pe eleva violata din Vaslui! Ce i-a facut logodnicul cu trei luni inainte de nunta

Raluca Munteanu, eleva din Vaslui violata de sapte tineri, trece prin clipe nu tocmai fericite. Fata a incercat sa isi refaca viata in bratele unui fost coleg, Petru, care i-a promis ca o ia si de nevasta.

O mai tineti minte pe eleva violata din Vaslui? Ce i-a facut logodnicul cu trei luni inainte de nunta

Raluca Munteanu, eleva din Vaslui violata de sapte tineri, trece prin clipe nu tocmai fericite. Fata a incercat sa isi refaca viata in bratele unui fost coleg, Petru, care i-a promis ca o ia si de nevasta.

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti ai ANAF

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrareanu s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )