Libnet.ro
UNICEF

06:15

FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Online Sport Online Sport,
FCSB revine pe primul loc dupa cea mai categorica victorie din playoff

Meci dominat autoritar de FCSB, luni seara, la Giurgiu cu Astra din localitate si o victorie cu 3-0 1-0) prin care formatia pregatita de Nicolae Dica revine pe primul loc al clasamentului. continuă pe Online Sport

FCSB revine pe primul loc cu o mana de ajutor din partea arbitrului si un gol senzational marcat de Pintilii

FCSB a invins Astra cu 3-0 la Giurgiu si a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 41 de puncte, doua mai multe ca CFR Cluj.

Marturisirile unei angajate Facebook: Am avut parte de cea mai toxica experienta de munca din viata mea

O fosta angajata Facebook a povestit pentru The Guardian ca acolo a avut parte de cea mai toxica experienta de munca. Sarcina ei in cadrul diviziei de Trending era sa aleaga ce link-uri sa apara in.

Care este cea mai profitabila companie petroliera din lume

Aramco din Arabia Saudita este cea mai profitabila companie petroliera din lume, fiind evaluata la 2. 000 de miliarde de dolari. Compania produce zilnic 10 milioane de barili de petrol, scrie Bloomberg.

Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Nivelul cu care au crescut importurile Romaniei in primele doua luni ale acestui an fata aceeasi perioada din 2017s-a ridicat la 14%, aceasta fiind cea mai mare valoarea inregistrata intr-o tara UE, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Cea mai spectaculoasa fotografie din lume. Un protestatar in flacari a fost surprins de camerele foto

In fiecare an este premiata cea mai spectaculoasa fotografie realizata de jurnalisti. Anul acesta, fotogrfia ilustrand un protestatar din Venezuela care alearga in flacari a primit premiul World Press.

VIDEO Cum arata Sarpele Rau, cea mai rapida si agresiva reptila din Romania. Exemplar urias filmat in Muntii Macinului

Un exemplar de sarpe rau Dolichophis caspius), cea mai rapida reptila din Romania, a fost filmat recent in Muntii Macin din Dobrogea.

VIDEO Unde creste cea mai batrana magnolie din Romania. Fabulosul arbust a atins 100 de ani si provoaca accidente. Oamenii opresc masina s-o fotografieze

Cea mai batrana magnolie din Romania a fost plantata in 1918 in curtea unui industrias. Arbustul a fost adus in tara de un arhitect austriac care lucra la constructia primelor rafinarii din Romania.

Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti in acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.

Un cunoscut preot dezvaluie calea cea mai simpla ca sa scapi de dusmani! ii termini rapid!

Preotul Sorin Croitoru dezvaluie ce mai simpla cale de scapa de dusmani. Am avut multi dusmani in viata mea. Acum nu-i mai am. Ce s-a intamplat? Vazand ca nu-i pot birui, i-am iubit! Si au disparut.

iNCEPE! 12 nave de RAZBOI americane se indreapta catre Siria. Cea mai mare CONCENTRARE DE FORTE de la invazia din Irak

Statele Unite au decis trimiterea a 12 nave de razboi inspre Siria, in cadrul celei mai mari concentrari de forte navale ale SUA de la invazia trupelor din Irak, din 2003. Printre navele trimise inspre Siria se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )