Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fostul ministru al Muncii il cearta pe premierul Ludovic Orban: incetati vaicareala si apucati-va de treaba!

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru al Muncii il cearta pe premierul Ludovic Orban: incetati vaicareala si apucati-va de treaba!

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a adus duminica grave acuzatii Guvernului Orban, sustinand ca alearga dupa fantome si incurca cifrele. continuă pe Adevărul

Vouchere de vacanta 2020. Anunt facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii - o masura mai buna decat adoptarea ordonantelor de urgenta

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea in fata Parlamentului, pe primul pachet legislativ pe care il doreste sa intre in vigoare cat mai repede. Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit, ieri, calendarul primei angajari a raspunderii Guvernului Orban pe trei proiecte de lege: prorogarea unor termene in Justitie pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de 3 judecatori in instantele de apel si perioada de pregatire la INM a viitorilor magistrati), abrogarea OUG 512019 referitor la transportul in comun pentru scolari) si legea plafoanelor bugetare.

LUDOVIC ORBAN: intalnire cu reprezentatii grupurilor parlamentare

Premierul Ludovic Orban participa astazi la intalnirea cu liderii grupurilor parlamentare. intalnirea are loc la Palatul Victoria.

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro.

Ludovic Orban l-ar putea demite pe seful ITM, dupa ce salariile angajatilor n-au putut fi platite: A cheltuit o parte din resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii. De altfel, premierul nu a exclus demiterea sefului ITM.

Ludovic Orban a anuntat termenul-limita! Masura extrema pentru adoptarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decem.

Ludovic Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Afecteaza familiile sarace

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea - cea privind vechimea profesionala necesara pentru intrarea in magistratura si cea referitoare la transportul intrajudetean - este una proasta si nu reprezinta o actiune social-democrata.

Firea: Ludovic Orban nu citeste legislatia in domeniu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a raspuns, vineri, la Antena 3, atacului lansat de premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )