Libnet.ro
UNICEF

09:45

Franta si Marea Britanie au semnat un nou tratat privind imigratia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta si Marea Britanie au semnat un nou tratat privind imigratia

Presedintele francez Emmanuel Macron si premierul britanic Theresa May au semnat, astazi, la o reuniune la Academia Militara Sandhurst, un nou tratat cu privire la controlul imigratiei la frontiera dintre Franta si Marea Britanie, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un cercetator roman din Marea Britanie a trimis in Romania o sesizare privind lucrarea de doctorat realizata devicepresedintele CSM Codrut Olaru

Cristian Dogaru, cercetator roman la Universitatea britanica Suffolk a trimis CNATDCU o sesizare in privinta lucrarii de doctorat realizate de vicepresedintele CSM Codrut Olaru.

Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit intr-un accident rutier

Victor Spirescu, un model pentru imigratia romaneasca in Marea Britanie, care a fost primit de Keith Vaz la aeroportul Luton inainte de a-si infiinta propria industrie in constructii, a murit intr-un accident de masina luni dimineata, informeazaDailyMail.

O familie de romani a deschis primul restaurant cu tematica Dracula din Marea Britanie

Un restaurant cu specific romanesc si cu tematica povestilor cu Dracula a fost deschis in orasul Bristol din Marea Britanie, iar din meniu nu lipsesc tochitura si papanasii.

Marea Britanie: A fost numit primul ministru al Singuratatii

In Marea Britanie a fost numit primul ministru al Singuratatii, care are misiunea de a continua activitatea deputatei Jo Cox si de a lua masuri in ceea ce priveste izolarea resimtita de mai mult de una din zece persoane, noteaza Reuters.

Marturia logodnicei lui Victor Spirescu, dupa moartea primului roman care a invadat Marea Britanie: Nu cred ca el a fost vinovat

Suzana Mates, logodnica primului roman care a invadat Marea Britanie, a vorbit despre accidentul in care si-a pierdut viata iubitul ei. Desi admite ca nu detine toate informatiile, tanara inclina sa creada ca Victor Spirescu nu se afla la volan in momentul critic si ca masina ar fi fost condusa de altcineva.

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

Primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014 a murit

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si.

A murit Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014: cauza decesului

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii dupa ridicarea restrictiilor la munca, a murit intr-un accident rutier. Victor avea propria afacere in Marea Britanie si urma sa se casatoreasca.

Sfarsit TRAGIC pentru Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

Cum A MURIT Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie. DETALII CUTREMURATOARE!

Victor Spirescu, primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, a avut parte de un sfarsit tragic. Prietenii lui Victor Spirescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )