Libnet.ro
UNICEF

17:16

Florin Calinescu a primit cea mai proasta veste. Anuntul teribil de la tribunal

Playtech Playtech,
Florin Calinescu a primit cea mai proasta veste. Anuntul teribil de la tribunal

Celebrul actor si jurat Romanii au Talent, Florin Calinescu are parte de vesti nu tocmai bune de sarbatori. La alegerile locale de anul acesta, celebrul actor a candidat la Primaria Capitalei din partea Partidului Verde. La cel moment situatia sa, ca si presedinte al partidului, era una incerta, fiind de altfel si un litigiu la . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Simona Gherghe la Antena 1. A primit cea mai neasteptata veste

Schimbare la TV. Surpriza in emisiunea Mireasa, de la Antena 1, moderata de Simona Gherghe. Sa-l primim cu aplauze in platou! Bine ai venit in casa!, a spus prezentatoarea. Schimbare la Mireasa, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1 il vedeam des la Antena Stars, dar iata ca acum telespectatorii se pot bucura de .

Cristi Borcea a primit cea mai buna veste inainte de Craciun. A facut anuntul: Parca simt altfel acum

Fostul actionar dinamovist a trecut prin momente delicate saptamanile acestea. Dupa ce a ajuns la spital deoarece i-a fost rau, acum Cristi Borcea a primit cea mai buna veste chiar inainte de Craciun. Despre ce este vorba vom afla in cele ce urmeaza. Cristi Borcea, cea mai buna veste inainte de Craciun Sunt asimptomatic, dar .

Aceasta schimbare majora facuta de Renault poate fi cea mai buna veste pentru Dacia

Romania devine treptat o rampa de lansare pentru executivii Renault pentru a avansa catre marca Lada, dupa ce aproape toti executivii francezi de pe plan local au fost numiti ulterior in.

Tribunalul Bucuresti a anulat numirea lui Florin Calinescu la presedintia Partidului Verde. Decizia nu este definitiva

Florin Calinescu a pierdut presedintiaPartidului Verde, in prima instanta. Tribunalul Bucuresti a decis anularea Congresului Partidului Verde din20 iulie 2019, prin care actorula fost ales.

Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Adriana Iliescu a primit o lovitura dura inainte de Craciun, din partea rudelor ei. Femeia este disperata. Sper sa se termine in favoarea mea. Adriana Iliescu, lovitura inainte de Craciun Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Femeia a fost anuntata ca va fi executata silit pentru suma de1. 500 de .

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala. Vaccinarea impotriva Covid-19 reprezinta calea cea mai rapida si mai sigura

Florin Citu,noul premier al Romaniei, a transmis un mesaj, sambata dimineata, dupa imunizarea primul cetatean roman cu vaccinul anti COVID-19. in postarea de Facebook, prim-ministrul a afirmat ca.

Bitcoin a atins cea mai mare valoare inregistrata vreodata

Bitcoin-ul a depasit plafonul de 25. 000 de dolari, cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata, transmite Reuters.

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

A plecat in SUA cu 300 de dolari in buzunar si a ajuns sef la companii de miliarde. Cumpar si acum cea mai ieftina benzina din cartier

Radu Barsan e unul dintre cei mai cunoscuti romani in Silicon Valley, unde a condus cercetarea si afacerile in companii cotate la miliarde de dolari. Se poate mandri cu 17 patente de inventator in SUA si 3 in Romania si a crescut generatii intregi de ingineri in America, unde a plecat dupa prima mineriada, cand a realizat ca schimbarea mult asteptata dupa Revolutie va intarzia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )