Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala. Vaccinarea impotriva Covid-19 reprezinta calea cea mai rapida si mai sigura

B1 B1,
Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala. Vaccinarea impotriva Covid-19 reprezinta calea cea mai rapida si mai sigura

Florin Citu,noul premier al Romaniei, a transmis un mesaj, sambata dimineata, dupa imunizarea primul cetatean roman cu vaccinul anti COVID-19. in postarea de Facebook, prim-ministrul a afirmat ca. continuă pe B1

Florin Citu: incepe lupta prin care ne putem recastiga viata normala

Premierul Florin Citu saluta demararea campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 si da asigurari ca .

Premierul Florin Citu, anunt pentru persoanele care refuza vaccinarea

Premierul Florin Citu a postat un mesaj, duminica, pe o retea sociala, in care a subliniat faptul ca vaccinul impotriva coronavirusului este sigur si voluntar. Nu vor fi impuse restrictii pentru cei care nu se vaccineaza!.

FLORIN CITU: Prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Romania - moment de referinta in lupta impotriva virusului

Premierul Florin Citu considera ca momentul vaccinarii primei persoane impotriva COVID-19 in Romania este unul istoric , de referinta pentru Romania in lupta impotriva noului coronavirus.

Florin Citu, dupa primirea primelor doze de vaccin la Cantacuzino: Vaccinarea in Romania este gratuita, nu este obligatorie

Prim-ministrul Florin Citu a declarat sambata dimineata, la Institutul Cantacuzino, din Capitala, unde au fost aduse primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID, ca duminica, 27 decembrie,va incepe campania de vaccinare oficiala, in Romania, iar serul produs de Pfizer BioNtech este oferit gratuit populatiei. Vaccinarea nu este obligatorie.

FLORIN CITU: Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei

Aparitia vaccinului, livrarea si distribuirea intr-un timp record vor ajuta la limitarea si la eradicarea pandemiei intr-o perioada cat mai scurta, a declarat, astazi, premierul Florin Citu.

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier .

FLORIN CITU: Am predat mandatul unui profesionist

Prim-ministrul Florin Citu, prezent astazi la Ministerul Finantelor, cu ocazia preluarii portofoliului de catre Alexandru Nazare, a declarat ca preda mandatul unui profesionist, exprimandu-si convingerea ca acesta va continua proiectele incepute, relateaza Agerpres.

FLORIN CITU: Ma voi vaccina, cu siguranta

Prim-ministrul Florin Citu si ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, au declarat, astazi, ca se vor vaccina anti-COVID, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

Premierul Florin Citu i-a predat, joi, mandatul de ministru al Finantelor colegului sau de partid, Alexandru Nazare. Citu a vorbit mai ales despre bugetul pe anul viitor, despre digitalizare si investitii. Din no.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )